Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

brak seksu

Polecane posty

Gość gosciowa

Czesc, od okolo 2 miesiecy ciagle musze sie prosic o bzykanie. Juz mam dosc, nie chce non stop uzywac wibratora,bo mi to nie wystarcza... wczesniej moj facet sam chcial sie kochac jak dziki krolik ale od pewnego czasu to ja ciagle musze wychodzic z inicjatywa. Juz dostaje szalu. Dzisiaj rano przed praca wskoczylam mu naga do lozka, wypinam sie, wierce a ten nic, spi dalej. Wkurzylam sie, wstalam, wyprasowalam koszule i wyszlam bez slowa, gdy on sie myl w lazience. Szlag mnie juz trafia !

Gość gość
To wspułczuje

Gość mat101
Nie docenia tego co ma

Gość gość
Ja mam tak od trzech lat, aż w koncu znalazłam sobie kochanka:]

Gość gość
U mnie jest podobnie ! Zawsze ma coś , że nie można. Muszę sobie też poszukać jakiejś dyskretnej ...

Gość gość
W tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz.

Gość gość
U Ciebie jak jest ?

Gość gośćA
Bo faceci są popierdo(leni, myślą, że tylko jak oni mają potrzeby, to już na zawołanie trzeba im się wypinać z tyłkiem, a jak my kobiety chcemy seksu, to ich to nie obchodzi, bo nie liczą sie dla nich nasze potrzeby. Faceci są totalnymi egoistami, wkur(wiają mnie z tym.

Gość gośćA
Ja też się często muszę sama zaspokajać, bo nie mam co na niego liczyć. Raz tak seksownie na łóżku wypięłam tyłek, a on powiedział wtedy, że to było obleśne. Kur(wa czy on jakiś gej jest czy co, pomyślałam sobie, jeżeli go to nie rusza, to...wygląda na to, że już mu się znudziłam i nie podniecam go :((((

To musi być chory bo to nie normalna reakcja faceta , nie wyobrażam sobie takiej reakcji z mojej strony, widocznie inni tak mają.

Gość gośćA
Jedyne wytłumaczenie takiej reakcji to... po prostu już tych naszych facetów nie podniecamy, dlatego nawet seksistować się nie chcą z nami :( Smutne to, bo my się staramy, a oni mają to głęboko w d***e :(

Gość gość
Moze ktoras niezaspokojona Pani poda@ moze zrobimy cos na boku?

wiecie co aż nie chce mi się w to wierzyć , że tak dużo osób jest tak niedopasowanych , a szkoda , bo tyle przyjemności się marnuje. ;)

Gość gość
A to ciekawe. Ja dotąd myślałem że to kobiety takie są. Od miesiący nie mogę doprosić się o seks bo zmęczona, niewyspana itp. A wczesniej jak królik, aż źródełko ze spe..ą wysychało. Poj...bane są baby egoistki jedne.... Kasa tylko się liczy panowie.

Gość gośćA
"Moze ktoras niezaspokojona Pani poda@ moze zrobimy cos na boku? " Spadaj gościu, nie jesteście w stanie mnie w pełni zaspokoić, mierni jesteście w te klocki, tak się szczycicie swoimi przyrodzeniami, a niewiele potraficie, nie umiecie skupić się na potrzebach partnerki, bo według was najważniejsze jest wasze szczytowanie, macie w du(pie czy wasza partnerka właśnie się podnieciła. Wolę sama sobie ulżyć, wiem gdzie położyć palec, by było przyjemniej, z jaką siłą naciskać, jakimi ******* masować łechtaczkę... Ech z wami, to jak z dziećmi, ciężko się z wami rozmawia...

Gość gośćA
Mam gdzieś waszą kasę panowie. To wy jesteście w dużej mierze egoistami, oczywiście zapewne nie wszyscy, ale w większości. Wiecznie wam jest za mało, lodzik jest, ale chcieliby jeszcze anala, ok zgoda na anala jest, to im jeszcze mało, bo by chcieli głębokie gardło... i tak wkoło macieju. Jak się dopraszać was o obejrzenie filmiku instruktażowego, by spowodować wytrysk kobiecy i poćwiczyć coś takiego w realu, to ojojoj ciężko wam jest.

Jak się dopraszać was o obejrzenie filmiku instruktażowego, by spowodować wytrysk kobiecy i poćwiczyć coś takiego w realu, to ojojoj ciężko wam jest. Z tym to źle trafiłaś ,bo ja chętnie chciałbym to zrobić, ale do tego są dwie osoby potrzebne...

Gość gośćA
No to Ty jesteś wyjątek od reguły, bo mojego faceta o to doprosić się nie mogę :( Rzeczywiście coś w tym niedopasowaniu jest, ale co z tym fantem zrobić?......

Na pewno coś z tym można zrobić kilka rozwiązań by się znalazło ;) Ale to może innym razem.... muszę na zmykać ...

Gość gośćA
Powiedz to mojemu facetowi:P Ciekawa jestem , jaka by była jego reakcja, jakby usłyszał coś takiego np od znajomego. Jestem sfrustrowana i zła na niego, idę do roboty, pa.

Gość gośćA
Zaciekawiłeś mnie tymi rozwiązaniami...no ja też już zmykam.

Gość gość
Jeżeli facet nie ma ochoty na seks to moze trzeba go do tego jakoś inaczej zachęcić,może wkradła się rutyna? Sexi bielizna z eRozkosz.pl powinna pomóc.

Gość gość
Powiem Ci to samo co mówi się tu facetom z podobnym problemem. Przestań myśleć cipą tępy ruchaczu, seks nie jest najważniejszy ;D

Obie strony się mylą. To nie jest to że faceci czy baby są poje@@. Jest to kwestia wzajemnego niedopasowania. Jedni mają większe libido inni mniejsze. A jeszcze inni wcale go nie mają.

Gość filipka33
Może po prostu jesteś nudna i sztampowa w jakiś sposób. Popracuj nad tym jaka jesteś w łóżku. Może pownnaś się wzorować na czymś jak masz problem taki. Przeczytaj jak to ktoś inny robi hmmm może opowadania erotyczne mi zdarzy się czasem zajrzeć na mysli-bez-cenzury No i pomaga tak szczerze powiem przemyśl t

Gość gość
frajer , dopraw mu rogi i doj z kasy, jakie splusy musi miec

Gość gośiowa
Nie chce mu doprawiac rogow, kocham go. Nie rozumiem dlaczego tak nagle spadlo mu libido. Teraz tez siedzi i gra w wiedzmina, pytalam,czy dlugo jeszcze " a on, ze dopiero zaczal". Jestem dzis wsciekla.

Gość zaniedbywany mąż
a moja żona odwrotnie: zimna i zero fantazji :((((((((( gdzie są takie kobiety jak tutaj? może któraś popisze lacky69@tlen.pl popiszemy zobaczymy :)