Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego pogoda jest tak kiepska w tym roku?

Polecane posty

Gość gość

w zeszłym roku o tej porze było gorąco :( co wpływa na to, że jest tak zimno?

Wszystko przez Dudę i pisiorów z opcją zamiany na Komora i POwców :D

Gość gość
chyba jestes niepowazna.wcale nie jest zimnoo, czasem jest pogoda bez slonca ale nie jest zimnoo. lato kalendarzowe dopiero za miesiac! 16-18 stopnie to nie jest zimno. Polska to nie Karaiby

Gość gość
W zeszłym roku o tej porze padał deszcz.

Gość gość
dlatego,że nie było zimy to i nie będzie lata, po srogiej zimie przychodzi upalne lato, a w tym roku zima była bardzo łagodna

Gość gość
16 -18 stopni to jest kwietniowa temperatura a jest już prawie czerwiec i powinno być 25-28 stopni

Gość gość
16 stopni, odczuwalne 10 i ciągły deszcz - według ciebie to nie jest zimno i paskudnie?

Gość gość
no właśnie czerwiec jest najgorętszym miesiącem w Polsce i już teraz powinno być minimum 10 stopni więcej, jeśli czerwiec będzie jak do tej pory to przykro mi ale lata już nie będzie, może jedynie pojedyncze gorętsze dni w lipcu

Gość gość
nie wiem jak u was, ale u mnie nie padało w zeszłym roku w maju, opalałam się i było cieplutko :( a teraz to dramat po prostu

Gość gość
25-28 hahahahaha w maju to ci sie udalo. tyle to nawet rzadko co jest w lipcu a co mowic w maju czy na poczatku czerwca. w zeszlym roku a nie wiem czy pamietasz 2 lata temu w wielkanoc spadł snieg a w maju bylo 8 stoopni tu u mnie wiec nie ma co narzekac na 16-18

Gość gość
zima była ciepła i bezśnieżna to lato będzie chłodne i deszczowe pamiętam zeszłoroczne lipcowe upały po 37stopni, to były czasy :D

Gość gość
jak dla mnie to lata moze nie byc, nienawidze gorąca i upałów.

Gość gość
jestem teraz k.Moskwy i tu 34 stopnie,Putin embargo wprowadził na pogodę w polsce

Gość gość
ludziom sie nie dogodzi , w zime za zimno, przyjda upalo bedzie za gorąco

Gość gość
nie mówimy o początku maja ale o końcówce, przypominam że za 3 dni mamy już czerwiec ( teoretycznie najgorętszy miesiąc w Polsce)

Gość gość
Eee tam, fajne były czasy jak w Wielkanoc się szło w kurteczce i szpilkach i zimno nie było a dzieciaki w lany biegały po ogrodzie i się oblewały wodą i zimno piekielnie nie było a w majówkę można było sobie poleżeć na trawce i się poopalać, nie upały, ale przyjemne ciepło i słoneczko w Boże Ciało upały... w matury kiedyś było bardzo ciepło a teraz? wszystko sie rozregulowało, z domu się wyjśc nie chce bo ciemno, deszczowo, chłodno, trochę jak jesień.

Gość gość
to prawda, że w tamtym roku o tej porze było ciepło ale w tamtym roku również marzec i kwiecień był cieplejszy

Gość gość
serio w Moskwie są upały od kilku dni,jestem tu trzy dni i grzeje jak nie wiem co,Putina nawet pogoda się boi i nie chce go drażnić,to jest gość.

Gość gość
no a ja prowadzę sklep odzieżowy i z powodu pogody mam taki zastój,że nie wyrobie chyba na opłaty, cieplejszych rzeczy nie kupują bo mają z jesieni a na letnie ,nawet wiosenne za zimno

Gość gość
Nie wiem skad wzieliscie te dane, ze najcieplejszym miesiacem jest czerwiec...

Gość gość
ze statystyk

Gość gość
i z doświadczenia? dla mnie czerwiec prawie zawsze był najcieplejszy, lipiec ciepły, sierpień chłodniejszy

Gość gość
ja tez nie wiem skad te dane, moze jak ktos napisl TEORETYCZNIE tak powinno byc a nie jest. u nas zawsze w lipcu a najlepiej w sierpniu jest gorąco

Gość gość
Jest taka prawidłowość że jak zima jest bardzo mroźna i są wysokie mrozy to wiosna i lato będą słoneczne i gorące. A jak zima jest ciepła i mało śnieżna to wiosna i lato będą zimne, mokre, wietrzne i kapryśne, a słońca będzie na lekarstwo... Niestety, wszystko wskazuje na to że w 2015r taka właśnie nas czeka aura :(

Gość gość
goowniana ta prawidlowosc. w zeszlym roku zimy prawie nie bylo a i lato upalne bylo bo pamietam. zwykly zabobon