Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fahladan

Zdradziła zakochała się teraz chce naprawiać..

Polecane posty

Gość Fahladan

Jak sobie poradzić z blokadą przed dotykiem żony o której wiem szczegółowo co i jak robiła..widać że się stara ale kiedy widze ją nago przed oczami mam obrazy tamtego ..Pomóżcie chce to ratować ale nie moge sobie poradzić z własną głową

Gość gość
Idź do psychologa.

Gość gość
radzę udać się do psychologa

Gość gość
niestety ale juz nic z tego ... ustawiła sobie na ciebie "odstraszacz" jak raczej napewno juz cię nie podnieci, predzej jakas inna ... podczas seksu itd mozesz sobie bez wyrzutów sumiena wyobrazac ze calujesz sie itd z jakas inna (jesli chcesz miec orgazm) albo zaprzestac siez nia calowac itd bo stała się dla ciebie tak atrakcyjna seksualnie jak jedna z poduszek na twoim łóżku czyli wcale ...

Gość gość
Odezwał sie ten święty.

Gość gość
Może to nigdy nie minie. Zastanów się czy warto męczyć się u jej boku.

Gość gość
Raczej tego nigdy jej nie zapomnisz i przez wzgląd na to ją zostaw poszukaj sobie kogoś lepszego od niej

Gość gość
Pewnie święty bo to kobiety częściej zdradzają

Gość gość
Na jaki czas Cię zostawiła? Po jakim czasie chce wrócić?

Gość fahladan
Najgorsze jest to że jej romans trwał 5 dni w tyg będąc poza domem a wracając na weekend do domu była normalną żoną nie wiem jak można kochać 2 osoby...

Gość gość
a nie myślicie, że dobrze byłoby wybrać się na terapię psychologiczną w tym zakresie? Jeśli oboje chcecie to ratować, ale nie wiecie jak się pozbierać... terapia rodzinna i dobry terapeuta pomoże wam dotrzeć do siebie i przełamywać granice - łatwo nie będzie, to na pewno... ale mam znajomych, którzy mieli bardzo podobną sytuację i z pomocą dobrego specjalisty z centrum zdrowia psychicznego w Gdyni - v udało im się dojść do porozumienia.

Gość gość
a nie myślicie, że dobrze byłoby wybrać się na terapię psychologiczną w tym zakresie? Jeśli oboje chcecie to ratować, ale nie wiecie jak się pozbierać... terapia rodzinna i dobry terapeuta pomoże wam dotrzeć do siebie i przełamywać granice - łatwo nie będzie, to na pewno... ale mam znajomych, którzy mieli bardzo podobną sytuację i z pomocą dobrego specjalisty z centrum zdrowia psychicznego w Gdyni - http://www.czpgdynia.pl/category/poradnia-seksuologii-i-patologii-wspolzycia/ udało im się dojść do porozumienia.