Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolalililola

Strój na rozmowę o pracę

Polecane posty

Jutro mam rozmowę o pracę (duża korporacja, stanowisko managerskie) i głowię się jak się ubrać. Mam jasną karnację, ciemne włosy, ciemne oczy i ciemną ich oprawę ;) Na czarno wyglądam MEGA gotycko (naprawdę, wierzcie mi na słowo...) Czy mogę założyć białą sukienkę (luźną) i do tego białą marynarkę, czy to przesada? Całość wygląda super elegancko, tylko nie wiem, czy z kolei nie za ślubnie ;)

Gość gość
najwazniejsze zebys miala na sobie piekna bielizne

Gość gość
Może być tylko przełam tą stylizację dodatkami w innym kolorze np czarne buty i czarna torebka , jakaś apaszka

Gość gość
a nie lepiej czarna spódnica białą koszula, w biurze i tak zawsze jest gorąco

Właśnie myślałam nad czarną marynarką, ale znowu nie wiem, czy nie będzie już tak mocno kontrastowo. Pomierzę dziś i zobaczę. Może rzeczywiście ta marynarka okaże się lepszą opcją.

u nas dziewczyny na rozmowę przychodza przeważnie w spodniach (takich typu cygaretki), do tego koszula i marynarka. Ale jeśli w tej białej kiecce czujesz się dobrze, pewnie (to najwazniejsze) to marynarka ciemniejsza będzie ok. No i powodzenia na rozmowie:)

Za "powodzenia" nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Problem w tym, że nie noszę spodni, ani ołówkowych spódniczek - nie wszystkie dziewczyny mają na te fatałaszki figurę i właśnie ja jestem tą hojnie obdarzoną w bioderkach ;)

Z pewnością bedzie Ci ład nie w garsonce w kolorze popielatym, kremowym lub morelowym :) Powodzenia! :)