Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komor był tak zdesperowany po przegraniu 2 tury,

Polecane posty

Gość gość

że chwytał się już nawet samej brzytwy i opowiadał takie pierdoły oraz obietnice swoim wyborcom, że aż Tusk przecierał oczy! Ja już tylko czekałam aż zacznie opowiadać wyborcom Dudy, że jak wygra te wybory to wskrzesi ś.p. Lecha z Marią! I pewnie przeczytałby to z kartki;P

Gość gość
Po przegraniu drugiej tury to on prawie płakał. Piękny widok. :D

Gość gość
Jesteście niedobrzy, to nie był ładny widok, to dobry człowiek i go szanuję

Gość gość
Ja płakałam jak on przemawiał bardzo lubiałam Komorowskiego a do Dudy nie mam zaufania.

Może i dobry człowiek ale co robił przez te 5 lat? powie mi ktoś? podpisał takie ustawy które ino wbijają gwoźdź do trumny narodowi i nic po za tym. Narobił nam wstydu pokazał jak jest wychowany. Osobiście nie mam nic do tego ale nie nadawał się na drugą kadencje trzeba czegoś Świerzego.

Gość gość
podpisał takie ustawy które ino wbijają gwoźdź do trumny narodowixxNp???

Gość gość
Cieszył oko nie?:) Najpiękniejszy widok i mina, która wydrukuje i oprawię i będę na nią patrzyc w takie dni jak te by sobie humor poprawić;P

Gość gość
Aż pianę z pyska toczył .A kiedy odgrażał się,że będzie walczył z narodem i wymachiwał pięścią, to pomyślałam sobie ,że to naprawdę prostacki i niebezpieczny typ.Zachowywał się jak bulterier zapędzony do narożnika,a nie jak prezydent.

Gość gość
No słoma z butów wyłazi, mnie najbardziej żenował widok kulki toczącej się za nim:) PO prostu zwykłe prostactwo:)

Gość gość
Np podwyższenie wieku emerytalnego. To było istne szaleństwo. Ludzie prostestowali a on jakby nie przejmując się ich losem to podpisał. Nie wyobrażam sobie, aby w szpitalu podnosiła mnie pielęgniarka w wieku 67 lat. To nie jest możliwe.

Gość gość
Podwyższenie wieku emerytalnego jest w interesie Polaków.Jeśli to zostanie cofnięte to emerytury będą mniej więcej o 1/4 mniejsze jeśli nie więcej a teraz i tak są głodowe.NAlezy umieć patrzeć szerzej nie tylko na czubek własnego nosa.

Gość gość
Przecież niedawno narzekałaś na to że musisz utrzymywać rzesze emerytów a teraz nagle zmieniłaś zdanie?.

Gość gość
@Shatyn nawet pół słówkiem nie wspomniałam o tym, że teraz trzeba fo obniżyć, więc nie dodawaj sobie. A fakty są takie, że jeśli wtedy by tego nie podpisał to teraz nie byłoby takich jazd. Dodatkowo ustawa o GMO, OFE czy ustawami podatkowymi.

Gość gość
Komorowski ma klasę i jest wielkim człowiekiem

Gość gość
Tak na marginesie... średni wiek pielęgniarki w Polsce to: 48 LAT. Jest więcej pielęgniarek przed 60,niż po 20.Ciekawe kto dalej będzie nam du/py podcierał.

Gość gość
Nie kopie się leżącego to po niekatolicku, to źle świadczy o was

Gość gość
Dom18:24 dokładnie uważam tak samo.

Gość gość
I co mu przyszło z tego? Najlepiej żeby nikt już niczego nie obiecywał i oddał nam nasze pieniądze.

Gość gość
Duda będzie podcierał d**y, bo jest taki szlachetny, kocha ludzi za podlizywanie mu się, nie będę płacic' podatków na darmozjada

Gość gość
Komor ma klasę? Dowcip dnia.

Gość gość
Nie doceniacie tego Polacy, ja to widzę, nie ma w agresji, nienawiści, to świadczy dobrze o człowieku

Gość gość
Jaki ja odtanczylem taniec radosci wieczorem w niedziele .Cieszylismy się z żoną ogromnie .Te miny w sztabie PO .toż to cud miód :-) Do dziś radość mnie rozpiera.I ten bonus :-) rozpadajace się PO :-):-):-)

Gość gość
Nie ciesz się dziadku z cudzego wypadku, bo sam miał

Gość gość
ten pomiot szczynukowicza nigdy niepowinien być prezydentem. Nie powinien być nawet w polityce. On powinien śiedzieć w pierdlu

Gość gość
jak dobrym czlowiekiem moze byc ktos kto przez lata zdradzal ten kraj? komorowski w cywilizowanym panstwie nigdy by nie zostal prezydentem, ba siedzialby od dawna w pierdlu

Gość gość
POwska ustawa 1066 zezwalająca na zabijanie Polaków przez obce służby porządkowe została z wielka chęcią podpisana przez Komorowskiego. Zwykła kanalia która powinna siedzieć w więzieniu.

Gość gość
Ponadto przymus tyrania na zbankrutowany państwowy urząd ZUS do 67 lat życia jest zwykłym rabunkiem pieniędzy podatników.

Gość gość
Dziękuję Polakom za rozum i mądrość !!! POwska propaganda sondażowa okazała się być wyłącznie propagandą medialną na zamówienie PO Najlepsze jest to, że również PO w nie uwierzyło !!! Na czele z Komoróskim :D I się obudził z ręką w nocniku. Dziękuję Polakom za rozum i mądrość !!!

Gość gość
On nigdy nie był prezydentem z powołania, niby gratulował, niby się przez zęby starał zachować twarz, aź wreszcie zaczął wylewać z siebie gorycz nienawiści, strasząc obecnych wyborców Dudy pospolitym ruszeniem. Tym samym pokazał swoje prawdziwe oblicze, zupełny brak kultury, brak świadomości o krzywdzie wyrządzonej społeczeństwu, pycha, arogancja, nieskończony cynizm. Powinien docenić cierpliwość Polaków, że za jego kadencji nie było pospolitego ruszenia, a duźo nie brakowało. Ten człowiek nie ma żadnego wyczucia, empatii tylko prostactwo!

Gość gość
kit mu w oko i kawałek szkła