Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ładnych dziewczynach które są w związkach z brzydalami?

Polecane posty

Gość gość

jw. Czy uważacie że piękna dziewczyna jest w związku z np. grubym facetem co jeszcze jak dzieciak wygląda, z miłości?

Gość gość
tak , sama tak mialam .

Gość prawictwo pospolite 137
to nie mój problem i nie moja sprawa. Dla mnie kobieta moze byc nawey w związku z Talibem

Nic tylko taką wyrywać i odbić ze szponów bestii chociaż można to porównać do szczęśliwej bajki pod tytułem piękna i bestia. Zresztą tak szczerze wam powiem niech sobie są jak są szczęśliwi mają wszystko to co nam to przeszkadza chyba że faktycznie poleciała na kasę.

Gość gość
ze nie sa plytkie i liczy sie dla nich cos wiecej niz wyglad

Gość gość
Nic. Związki ładnej dziewczny z przystojnym kolesiem zazwsyczaj nei są trwałe. Często tak jest że piękne kobiety wiorzą się z całkiem przeciętnymi facetami i na odwrót . Widocznie tak to działa :P

Gość gość
Myślę, że patrzą głównie na fajny, charyzmatyczny charakter takiego kolesia, a nie na wygląd. Wiele jest takich par.

Gość gość
Ja też nie jestem z najprzystojniejszym facetem na ziemi, ale go kocham. Mało tego rzuciłam dla niego prawdziwe ciacho, więc ma po prostu to coś. Dużo znajomych się dziwiło, ale przywykli. Jedyne co mnie martwi to jego waga, ale tylko ze względów zdrowotnych. Poza tym normalna sprawa. Ludzie się dobierają nie tylko z uwagi na wygląd czy kasę, liczy się całokształt i to magiczne COŚ :)