Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam tutaj koleżankę i mam z nią kontakt juz od roku

Polecane posty

Gość gość

Wy też poznaliscie tutaj kogoś z kim kontakt się utrzymuje do dziś .i można z nim normalnie konwersowac? Fajnie było by poznać kogoś takiego ponownie. Dawno nie byłam na kafe ale z tego co widzę trudno trafić na kogoś kto cię nie obraża i potrafi normalnie odpowiedziec na jakieś pytanie

Gość gość
Niestety nie,ale ja tylko czasem tu wchodzę i nic ciekawego nie ma,stale ci sami zakładają tematy

Gość gość
Aha..no ja tu wchodzę tylko po to żeby się poradzić ale na konkretne tematy a nie jakieś p*****ly i rzadkp otrzymuje normalną odpowiedz. .

Gość gość
Może ktoś normalny popisze?

poznałam tu 3 osoby z którymi regularnie piszę o tym i owym :)

Gość gość
No to widać nie jestem jedyna i jednak jest to jeszcze możliwe. Czasem wchodzę na różne wątki ale rozmowa tak szybko jak się zaczęła tak się skończyła bo pare idiotow zaśmieciło temat

Gość gość
ja poznałam tutaj w 2012 roku mojego przyjaciela 😍 🌼 :classic_cool:

Ja poznałam kilka fajnych dziewczyn na jedynym forum ślubnym. Było to kilka dobrych lat temu a znajomości te utrzymujemy do dziś. Spotykamy się, nasi mężowie i dzieci się lubią. Fajne takie znajomości jak dla mnie są bardzo wartościowe.

Gość gość
No to super .ja niestety utrzymuje tylko kontakt mailowy bo mieszka za granicą. .

Gość gość
Pisałam już o 19:31,że często są głupieb tematy,ale czasem trafiają się fajni ,konkretni ludzie.Ostatnio dziewczyna pisała,że chce kupić psa.Zaraz się zaczęło.Fanatyczne psiary upierały się po co pies z FCI,lepiej kundel ze schroniska,ktoś upierał się,że inna rasa lepsza.W sumie zrobiło się chamsko i jeszcze jakiś zbok przemówił.Każda dyskusja,o czymkolwiek tak wygląda,że każdy wie swoje i do tego z nikim się nie zgadza:-(