Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też cieszyliście się na widok płaczące PO w wyborach?

Polecane posty

Gość gość

po ogłoszeniu widok?:D normalnie miód na serce, miny tych wszystkich dziennikarzy, najlepszą miał gugała :D Komorowski ledwo śline przełykał, całe PO płakało to było coś pięknego

Gość gość
up

Gość gość598
Kraśko na TVP też ledwo się trzymał :D

Gość gość
Kraske pokazali jak z posepna mina grzebal w smartfonie w czasie przedluzonej ciszy wyborczej.A potem z taką samą miną Tadle.Widzac to już zacząłem się cieszyć a o 22, 30 skakać z radości az się moja biedna sunia wysyraszyla :-)

Gość gość
Nie, nie cieszę, to świadczy,że jesteście źli i bez serca, nie obchodzą was ludzie, czuję do was wstręt

Gość gość598
gość dziś nie mam serca dla zakłamanych, fałszywych oszustów. Dostali to na co zasłużyli a ciąg dalszy na jesieni :D

Gość gość
W październiku robimy powtórkę z rozrywki :) nie zapomnijcie :D Pozdro dla myślących

Gość gość
Peło zachowuje się jak ranne zwierze w amoku, zaraz po wyborach ogłosili że sprowadzą 1600 ciapaków a dzisiaj ich prokurator uchylił wyrok ministrowi od zegarków. Oni dalej nic nie kapują i kopią sobie coraz głębszy dół ... finał jesienią

Gość gość
mam to w 4 literach, ale jestem ciekawa, czy moje kuzynki w Polsce dostaną po 500 zł miesięcznie na dziecko, jedna ma trojaczki i starszego 9 -letniego syna. Chyba nie będzie musiała pracować i spokojnie zająć się dziećmi - 2.000 miesięcznie dostanie plus jeszcze jakieś ulgi. Ciekawe od kiedy będą jej płacić, bo finansowo im ciężko. Duda obiecał, a moja rodzina na niego głosowała, bo warto, aby pomagał biednym.

Gość gość
Duda jest oszustem, kłamcą

Gość gość
Nie zasłużyli, to wy jesteście świnie, złodzieje

Gość gość
Gość 20:02 Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość gość
Oh jaki chrześcijański, pełen miłości do bliźniego, wybaczenia i wyrozumiałości, katolicki temat ❤️ ❤️ ❤️ Aż serce się raduje na myśl o tym, jakie postępowe i miłosierne społeczeństwo nam dojrzało do wyboru mądrego przywódcy kraju ❤️ ❤️ ❤️

Gość gość
gość dziś Duda jest oszustem, kłamcą vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv a Ty jesteś głupkiem taki kulturalny człowiek nie rzuca słów na wiatr, da po 500 zł na dziecko, toż nam ciężko żyć za pensję 1600 zł, a chłop wie co mówi.

Gość gość
Jedyne pieniadze ktore sa rozdawane w pl za free to nagrody dla rzadu ewy kopacz 100mln zl za bardzo ciezka prace pana nowaka tuska niesiolowskiego itd..

Gość gość
aha, trzeba mieć miłosierdzie dla złodziei którzy garną tylko dla siebie? oni jakoś miłosierdzia dla ludzi nie mieli i cały naród w du/pie a katolicyzmu wto nie mieszaj bo bycie katolikiem nie znaczy że trzeba sobie dawać pluć w twarz i udawać ze deszcz pada

Gość gość
- Duda jest oszustem - a ty jesteś głupkiem no faktycznie, dojrzała, katolicka postawa na miarę poważnego, dorosłego człowieka. Ale oczywiście, tak tak, "deszcz pada" 💤

Gość gość
A dziś następna dobra wiadomość a właściwie dwie :-)Pierwsza Sławek Zegarek całkiem przypadkowo :-) trzy dni po wyborach uniewinniony przez sąd. Piękny strzał w stopę. Druga radosna wiadomość Niesiołowski poźarł się z Biernatem :-) Zaczyna się gnicie PO :-) Jesienią zostanie z tego garstka paru pOslow hihihi

Gość gość
Pewnie ze sie cieszylismy może w końcu wrak tupolewa przywiezie i ulzy rodzinom bo cięzko się zyje, a te 500 zł sie przyda co miesiac na dziecko

Gość gość
zamknij morde ateistyczna POwska ku/rwo :D

Gość gość
gość dziś , ale ja nie jestem katoliczką:D

Gość gość
500 zl ma być dla najbiedniejszych rodzin a nie dla lemingow w nowych mieszkaniach z ogromnym telewizorem

Gość gość
20:15, oświecę Cię: dojrzała oraz poważna, choć może i dorosła, też nie ;) 🖐️

Gość gość
niedługo twoje PO zginie na jesieni :D

Gość gość
A ja sobie z radością obejrzalem jeszcze raz reportaż i to TVN "czarno na bialym "pt "gorycz porażki "te miny celebrytow i peowcow coś wspanialego .

Gość gość
chciałabym żeby Kukiz i Korwin weszli do sejmu, a w sumie to i ogórek mogłaby być czy braun, kowalski każdy byłby lepszy niż Peło

Gość gość
Dokończyć sprzątanie po ośmiu latach PO może tylko PiS w sojuszu z Kukizem

Gość gość
gość dziś Spokojnie, PiS górą, kasiorę dadzą ludowi jak wejdą do rządu, będzie super! A PO rozliczą, aby tylko mieli jeszcze trochę czasu na bieżące sprawy:D aby nam nie zapomnieli dać kasiorę na każde dziecko, pożyczki frankowe umorzyć, złotówkowe również, dać pracę dobrze płatną, tanie mieszkania, skrócić lata pracy... a co będę wymieniać, wszyscy wiedzą na jaki program głosowali. Duda - trzymamy Cię za jaja!!!

Gość gość
gość dziś 500 zl ma być dla najbiedniejszych rodzin a nie dla lemingow w nowych mieszkaniach z ogromnym telewizorem XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX No, ale ja jestem biedna... telewizora w domu nie mamy, czwórka dzieci, najmłodsze bliźniaki półtoraroczne. Dwójka starszych -12 i 9 lat też wymagają opieki. Oczywiście trochę zażartowałam... ale nie do końca, dzieci posiadam tak jak jak podałam, telewizora nie mamy, to też prawda. Mamy z mężem czworo rąk do pracy, ciężko pracujemy, mąż w odziedziczonym przez rodziców gospodarstwie, ja w gospodarstwie domowym, prowadzę agroturystykę. Pomoc finansowa? - korzystaliśmy od kilku lat z dopłat unijnych, to były złote czasy dla naszego gospodarstwa. Pozwoliło wyjść nam na prostą z biedy. Tak, dokładnie z biedy, w której żyli rodzice męża, a i nam to groziło. Nie, nie uważam, że czasy rządów PO były złe. Może mogłoby by być lepiej, ale my też nie zawsze rządząc w tym naszym małym, własnym gospodarstwie podejmowaliśmy dobre decyzje. Człowiek nigdy nie jest w stanie przewidzieć wszystkiego. Jest mi obojętne kto będzie rządził krajem, ale mam nadzieję, że będą to nadal rządy stabilne jak za PO. I za te stabilność rządów dziękuję.