Oliś0629 0 Napisano Maj 27, 2015 Cześć Dziewczyny ;) Mam pytanie czy któraś z Was miała torbiele na jajnikach? Czy rzeczywiście mogą się wchłonąć całkowicie? Ile czasu musi upłynąć zanim wszystko wróci do normy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2015 Witaj, torbiele są bardzo częste, mogą się same wchłonąć ale są różne rodzaje torbieli. wpisz w wyszukiwarkę i poczytaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lajla2016 Napisano Maj 28, 2015 z tabletkami u mnie jeden cykl i zanikły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2015 Ja zawsze mam meza podczas badan i zabiegow,porodow nawet w szpitalu .Mialam miec usowane miesniak z macica nawet jajniki .Dzieki mezowi ktory pytal o bezinwazyjne leczenie nie doszlo.Dzieki leczeniu u bonifratow zmniejszylam miesniako po dwoch latach i tam tez lecza inne torbiele itp....Maz wspieral tez porody dzieki niemu nie byly zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach