Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu pelno zdesperowanych facetow na portalach randkowych i czatach

Polecane posty

Gość gość

co musza miec od razu podana kawe na lawe, seks czy nie, czy seks czy trzeba z toba chodzic. Albo ze kobiety sa takie zle, a ja taki samotny, szukam takiej a takiej (lista wymagan), zero romantyzmu, tajemnicy

Gość gość
bo taki posr/ranic w realu ani be ani me ,ani kukuryku,a anonimowo żigolak jakich mało

Gość gość
Zdesperowane to sa kobiety które tam szukają związków. Faceci są szczerzy. Piszą czego chcą prosto z mostu.

wy to jeszcze mozecie jakos to rozumiec, ale oni do mnie zagaduja na komunikatorze. zapraszaja na spacerek i w ogole?! :o powaznie nie czaje o co tym kolesiom chodzi, jeszcze jak jednemu pisze w*********j to mi mowi zebym sie ladnie zachowywal... :o o co chodzi k***a...?! :o

Gość gość
niekoniecznie szukam zwiazku :P po prostu pogadac, a nie od razu czesc jestem wojtek spotkamy sie dzisiaj na seks albo czesc jestem wojtek dziewczyna mnie rzuciła szukam nowej spotkajmy sie juz teraz zaraz

Gość gość
rozumiecie? pogadac troche najpierw, poznac sie :P jakby bylo fajnie to nawet i ten seks bez zobowiazan (to bylabym fajna a nie desperatka wg was) a nie zwiazek, zalezy kto i jakie by bylo relacje

no dobrze, ale jesli facet pisze do faceta i na spacerek zaprasza to co to ma byc .... ?!?!?!?!?