Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W gwoli ścisłości

Polecane posty

Gość gość

Kobieta, która wybacza zdradę to desperatka, facet, który jej daruję to manipulant.Tutaj nie ma miejsca na miłość, został seks, jakże brzydki. Albo tak, albo nie.

bez "w" a miejsce jest na miłość tam, gdzie ludzie tego chcą i przezwyciężają różnice światopoglądowe (w tym przypadku):)

Gość gość
szczerze mowiac prawdopodobnie bylbym w stanie swojej kobiecie wybaczyc zdrade...tzn na pewno dalej bym ja kochal i zastanawiam sie czy potrafilbym dac jej kolejna szanse gdyby zalowala tego i deklarowala ze uczucie wciaz jest aktywne..milosc nie jest pozytywnym zjawiskiem ale cholernie uzalezniajacym

Gość gość
ja nic nie mowilem o zwiazku. zawiodlem sie na milosci i ona jako taka rowniez bywa bardzo niebezpieczna..nim ewuluuje w zwiazek mozesz sie na niej sparzyc. tak wgl tobie jest mowic latwiej, jak ty tylko te tygrysy kochasz

tak wgl tobie jest mowic latwiej, jak ty tylko te tygrysy kochasz x czekam na mojego "jedynego" (akurat:-p) Tygrysa-przytulacza i gardzę taką skostniałą formacją jak związek:)

Gość gość
miłość nie zawsze jest pozytywna, a związek jako związek sam w sobie jest neutralny, wszystko zależy od ludzi go tworzących

Gość gość
miłość sama w sobie jest zbiorem reguł w takim razie. związek jest tylko jedną z form miłości.