Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci lubią wrażliwe kobiety?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Kobiety maja tylko łechtaczki wrazliw . Pozatym to zimne dranie:-P

Gość gość
Mówią, że lubią, dopóki nie dasz wyrazu swojej wrażliwości i np nie zaczniesz płakać. Wtedy zostaniesz histeryczką.

Gość gość
w jakim sensie wrażliwe ?

Gość gość
ja uwielbiam..jaka szkoda ze teraz sie z wrazliwosci sie kobiety leczy i zostalo juz tak niewiele :-(

Gość gość
No więc co dokładnie lubisz w kobietach? jaki rodzaj wrażliwości, jak co robi?

Gość gość
lubie te kobiety ktorych emocje sa autentyczne i intensywne. lubie gdy nie przedkladaja interesu ponad uczuciami. gdy nie patrza oczami grupy tylko potrafia dostrzec cos wyjatkowego w na pozor zwyklej postaci badz zjawisku. lubie gdy zupelnie obca im jest znieczulica, apatia, obojetnosc.

Gość gość
Ładnie napisałeś, życzę Ci, żebyś taką znalazł, o ile już nie masz.

Gość gość
dziekuje. ja tobie przede wszystkim zycze tego zebys znalazla takiego meczyzne ktory bedzie zaslugiwal na ciebie i twoja wrazliwosc, a niewielu jest takich.

Gość gość
to akurat nie ja założyłam wątek, ale dzięki. też mi się wydaje, że jestem wrażliwa, chociaż w pracy muszę trochę tą wrażliwość dusić w sobie. i właśnie, tak jest, że dla faceta jesteś wrażliwa i super jak robisz to wszystko co Ty opisujesz. ale jest też ciemniejsza strona wrażliwości, czyli dużo rzeczy Cię martwi, nie potrafisz przejść do porządku dziennego bo różnych sytuacjach, zdarza Ci się płakać, niby z żadnego powodu, a tak naprawdę z nagromadzonych emocji. no i wtedy przestajesz być super, a zaczynasz ryczeć bez powodu i być histeryczką. eh faceci, czego Wy chcecie w końcu..

Gość gość
Ja lubię kobiety, które są uczuciowe (ale nie jakieś histeryczki, błędnie pojmujące pojęcie wrażliwości i romantyzmu), delikatne, kobiece.

Gość gość
A rycz mala rycz znam to nie od dzis . Rycxenie to nie wrazliwosc tylko chisteria :-)

Gość gość
Wzruszyc sie kazdy moze potforze asz pociekna łzy a ryczy to niewydojona niunia z alpejskich łąk:-P

Gość gość
Nie zmienia to faktu, że wrażliwość to cecha, która ma swoje ciemniejsze strony i oblicza dla osoby, która ją nosi. Inaczej niż delikatność i kobiecość, które są prawie całkowicie pozytywne.

Gość gość
wrażliwe - tak, przewrażliwione - nie

Gość gość
Tak jak napisał gość z 3:55. Od siebie dodam, że jak widzę taką ładną, milutką, wrażliwą, delikatną kobietkę, to mam ochotę ją przytulić.

Gość gość
Wrażliwe lubią, ale przewrażliwionych histeryczek i fałszywych manipulatorek, nie. Z przewrażliwioną histeryczką i jednocześnie fałszywą maipulatorką miałem nieprzyjemność chodzić przez 4,5 roku. Ja bardzo bym chciał mieć taką delikatną, uczuciową i uroczą kobietę, która by mnie szczerze kochała, bo właśnie z taką byłbym szczęśliwy.