Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bogumila Siedlecka slub na resorach

Polecane posty

Gość gość

Ogladam ta dziewczyne juz jakis czas .Lubie jej filmiki ,ale czasami mnie denerwuje z tymi jej fochami .Teraz ma focha bo widzowie chamsko wypisywali rozne teksty ,no to Boguska foch i juz nie bedzie dodawac dnia z nami , lub jakies troche prywatniejszych materialow .Niestety trzeba sie liczyc z hejtem takie zycie vlogera.Ona liczy ,ze ludzie ogladaja te jej makijaze ,g .. prawda az takich dobrych makijazy nie robi ,jak mam ogladac jakies pierdy to wole sobie ogladnac np maxineczke ona robi super profesjonalne makijaze,i tylko tym sie zajmuje ,a tu taka vlogerka nie ma wprawy w make upach to wlasnie powinna zeby utrzymac sie yt.Juz taka artystka ,ze ochrone bedzie wzywac jak ten slub bedzie miec ,ja pierd... faktycznie tak jak ludzie pisza ona jest posrana z charakteru -taka despotka -ten jej chlop to chyba jakis glupi albo jaj nie ma to nie chodzi o jej wyglad czy cos ,ale charakter posrany

Gość gość
wtf?

Gość gość
Ten jej chłop jest tylko sobą. Jest taki i koniec. Nie za bardzo lotny, ale przecież nie każdy musi w społeczeństwie mieć maturę czy skończona szkołe prawda? Nie wszyscy muszą być mili czy grzeczni. Bartuś drogi nie przejmuj się ludźmi, nie wściekaj się, bo jeszcze się nawściekasz jak będziesz mieć żone. Ciesz się z tego, że Cię która zechciała, bo wiesz sam, że Ty to raczej amancisko nie jest, zgadza się? Dajesz dajesz, będzie dobrze. Rodzice pomogą. Dasz rade. Nie kombinuj tylko, daj myśleć żonie i wszystko będzie jak ta lala.

Gość gość
babyjhudson 20 min temu #ślubnaresorach Wesele mega udane! Dziękujemy za zaproszenie

Gość gość
Dobra slub slubem, niech sie kochaja ich sprawa, ale zeby sie nie chcieli czasem rozmnazac bo to bedzie tragedia dla tego dziecka , ktore moze odziedziczyc chorobe i ciekawe co w takim przypadku.Dla Bartka obciazenie straszne Boguske ogarnac ijeszcze dziecko jesli takie bedzie .Jeszcze jedna kwestia jak sie Bartus zestarzeje i sam bedzie potrzebowal pomocy to kto Bunii d.. podetrze.? To nie hejt to po prostu moja opinia.Trzecia sprawa, ciekawe jak on ja puka?Jak on 180 a ona kolo metra.Sorry , ale dla mnie to on jakis zboczony jest.,albo ktos kiedys strasznie go oszukal zdradZil , dlatego se wzial taka bo ona go na pewno nie zdradzi

Gość gość
A mnie to zastanawia...czy ona ma zęby??

Gość gość
i co ci po tej wiedzy?

Gość gość
nie to że jestem nietolerancyjna ale zastanawia mnie ten związek. Tym bardziej, że dziewczyna nie jest najmilsza

Gość gość
Ale bartek też nie najmądrzejszy, zdał maturę z polskiego na 30 procent. Ona zołza on mało lotny i jakoś toczą swój wózek. A co do ich seksu , to be mówiła , choć wg mnie to brzydliwe co ta dziewucha wygasuje, ale mówiła , że oral.

Gość gość
Bartek jako opiekun osoby niepełnosprawnej bierze kasę... niewielką może, ale zawsze ;)

Gość gość
Skąd macie takie info, że Bartek maturę z polskiego zdał na 30%?

Gość gość
mowcie co chcecie ja tam nie wierze,ze to milosc.To jest czysty biznes.Zakochac sie mozna pieknej kobiecie na wozku-nieprzecze,ale nie w tak zknieksztalconej chorobowo i do tego niezbyt urodziwej.

Gość gość
nikt o zdrowych zmysłach nie wiąże się z kimś takim, mężczyźni są wzrokowcami..........

Gość gość
bogna ty cwaniaro!!!$

Gość gość
Boguśka to oszustka. Gada bzdury kim to ona nie jest . Najzabawniejsze jest to że ma to po ojcu który jest strasznym prostakiem. Co do Bartka to wystarczy spojrzeć na jego tiki nerwowe i zachowanie żeby stwierdzić że jest niedorozwinięty do końca umysłowo. Nie wiem po co ktoś jeszcze ogląda tego małego kadłubka skoro ona się na niczym nie zna. Pozdrawiam.

Gość gość
Serio jest taka nie miła ?

Gość gość
Pracowałam z nim na Nowolipiu Dno i kupa wodorostów,ona ble ble okropne jak dla niej pomadki,widzę tylko jej

Gość gość
Swinka Buu zwraca uwagę ludziom w tramwaju,że głośno rozmawiają,że jej to przeszkadza w nagrywaniu,wozi ze sobą nie tylko tonę sadła ale jeszcze do tego dwie tony kosmetyów Żeennuuuaaa

Gość gość
taka prawda jak oni uprawiaja seks? czemu on ja wzial z litosci poznali sie na gumtree hahah :) ja jej wspolczuje ze musi jezdzic na wozku ale naprawde niech pomysli jak nawet zaliczy wpadke i beda mieli dziecko to jak sobie dadza rade sorry jak ona da rade on jest zdrowym mezczyzna nie jedna laske by mogl miec a wybral niepelnosprawna dziewczyne no bardza ciekawe dlaczego? wszyscy co z nia maja do czynienia kontakt itp. to robia to z litosci zastanawia mnie to jak ona da rade z dzieckiem jak beda wogole je mieli. jak ona ledwo sama nie daje rady

Gość Doświadczona życiowo
Ludki a co was to obchodzi jak oni żyją. Najważniejsze że jest im dobrze i się wzajemnie uzupełniają. A w związku chyba o to chodzi

Gość bubububu
A kto ja swinka Bu nazywa?

Gość Gość

To nie Wasz interes czy i jak uprawiają seks...wydaje mi sie ze zapewne i tak mają ciekawsze życie erotyczne niż ludzie jak Wy, którzy swoje wieczory poświęcają na pisanie tych żenujących komentarzy i postów 

Gość Gosc

Dokladnie polowa z was tutaj to kobiety którym zal dupsko ściska bo wasi faceci o was tak nie dbają i maja was gdzies

Gość gość

Właśnie...małomiasteczkowe zazdrośnice. Jak komuś się coś udało to już pierwsze żeby go mieszać z błotem

Gość Magdaaa

Gdzie ta mądra która niby pracowała z Bogusią? Na żywo też miałaś tyle odwagi żeby powiedzieć Jej w oczy co myślisz czy jesteś tylko takim śmietkiem który umie tylko wylewać jad anonimowo?

Gość Poliyjn

Że co ? Buka mówiła że mu loda robi? Tą mieląca paszcza ze zgnitymi pieńkami zamiar zębów? Ona naprawdę ma zryty beret. Uciekaj chłopie poki masz okazję. 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Poliyjn napisał:

Że co ? Buka mówiła że mu loda robi? Tą mieląca paszcza ze zgnitymi pieńkami zamiar zębów? Ona naprawdę ma zryty beret. Uciekaj chłopie poki masz okazję. 

Ale naprawdę ta zazdrość Ci w niczym nie pomoże :D widać że jesteś pewnie grubą wsiorą bez wykształcenia i bez porządnego chłopa, ale to nie powód żeby się wyżywać

Gość Gosc
Dnia 6.01.2019 o 10:48, Gość Gość napisał:

Ale naprawdę ta zazdrość Ci w niczym nie pomoże :D widać że jesteś pewnie grubą wsiorą bez wykształcenia i bez porządnego chłopa, ale to nie powód żeby się wyżywać

Zazdrosc to brzydka cecha. Dlatego bunia nie ma zębów i sra w pampka

Gość Anka

W jaki sposób Bartek zranił boguske?