Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak sexu

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich otóż mam pewien problem z żoną otóż ona nigdy nie ma ochoty ja wiele razy inicjuję sex a ona nigdy było już tak że się zawziąłem i nie inicjiwałem nic to taka posucha trwała 5 tyg. rozmawiałem e=z nią wiele razy ale to nic nie dało próbowałem wszędzie w kuchni łazience przedpokoju nic nigdy nie ma ochoty jak już podulczę jej kilka dni to wtedy łaskawie się zgadza dodam że jesteśmy w wieku 36l ja ona32 mi strasznie brakuje sexu jej ciała pieszczot porażka uprzedzę już kobiety że pomagam w domu i staram się jak mogę i nic i co wy na to chyba kochanka choć nie chę jej zdradzać to brak sexu mi strzasznie doskwiera

Gość gość
a mówiłeś jej to? pytałeś się o co jej chodzi?

Gość oszkaa
Moze znudzil jej sie seks moze czuje sie nieatrakcyjna powodow moze byc mnóstwo

Gość gość
jasne że tak ale to nic nie daje fajnie jest razem tylko brakuje mi tego jednego kocham jej ciało ją tylko brak spontaniczności w tym aspekcie posucha. podam przykład ogląda film ja wracam z podprysznica podchodzę do niej przytulam do niej szepcze że może małe co nieco a ona wypala może ale jak się film skończy a dodam że to serial m. jak wiadomo co przykre zabolało mnie to poszedłem spać i rano mówię że znowu nic nie chciała a ona że chciała tylko poszedłem spać szlak mnie trafił

Gość gość
kobiety nie zdają sobie sprawy jaka to ważna część życia chyba. a jak było wcześniej? to jakaś nagła zmiana czy zawsze tak było?

Gość gość
nieatrakcyjna? cały czs jej mówiłem że jest piękna ma cudowne ciało dodam bo nie pisałem jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat mamy córkę 5 lat

Gość gość
to co Ty mówisz, a to co ona może myśleć, to mogą być dwie zupełnie inne rzeczy. pomyśl kiedy to się mniej więcej zaczęło i co wtedy stało się w Waszym życiu może uda się jakieś fakty połączyć. No ale to rzeczywiście dziwne, że nawet widząc że coś jest nie tak nie chce jakoś tego zmienić.

cos jest na rzeczy porozmawiaj z nia na ten temat

Gość gość
nagła zmiana raczej nie tak od dawna cóż zwykłe wymówki zmęczona,ja nie wypoczęty,głowa boli ,mnie nigdy nic nie boli ,nie dziś ,bo okres który wcześniej duuużżżoooo nigdy jej nie przeszkadzał muszę jeszcze coś zrobić ,ja nie nigy nie mam nawału obowiązków a jednak mam ochotę i nigdy bym jej nie odmówił

Gość gość
rozmawiałem wiele razy i nic to nie dało czasem jak odmawia któryś raz pod rząd to chodze następnego dnia taki nabuzowany że strach się bać a ona pyta o co mi chodzi co jestem taki zły porażka

To zrob kiedyś kolację Winko truskawki jak to nie zadziała to faktycznie macie problem

Gość gość
dziś ha ha ha jak bym opisala sytuacje z moim facetem, masakra jakas, tylko z ta roznica ze on nie oglada seriali.

Gość gość
mam ja ona nie widzi problemu przykre ale prawdziwe niestety jak byliśmy narzeczeństwem nie było tego problemu różne rzeczy szalone robiliśmy na same wspomnienie hormony szleją

Gość gość
śmieszne wiem ale prawdziwe ja też oglądam mecze w tv i jestem troszkę maniakiem piłki ale jeśli ona by mi zaproponowała miłe spędzenie czasu z nią to nawet finał ligi mistrzów bym odpuścił jeśli wiecie co yo znaczy dla faceta kibica

Gość gość
jaki facet ja jestem facetem i to kobieta nie chce sexu

Gość gość
Final ligii mistrzów? Doskonale wiem, że jest dla mojego bezkonkurencyjny....więc łaski nie potrzebuje i wychodzę z koleżankami:)

Gość gość
ja wolał bym upojną noc z nią lecz cóż

Gość gość
Będziecie tak długo się prosić, az przestanie wam zalezec na sexie z zona. Wtedy znajdzie się taka na boku, która będzie chetna zawsze i glowa jej bolec nie będzie, a wy poznacie co to znaczy goraca kobieta.

Gość gość
tak taka możliwość istnieje nie chcę jej zdradzać bo ją kocham ale uważam że sex jest ważnym aspektem w naszym życiu i to cementuje związek. powiem szczerze że nawet jak teraz proponuje sex to i tak nie liczę na pozytywną odpowiedz ot tak spytałem dziwne ale tak jest i jeszcze jedno mnie dziwi przychodzi do niej nieraz koleżanka żonata i mówi do niej bez zażenowania dobrego masz męża zamień się ze mną ona wtedy się uśmiecha i mówi wiem ale co z tego jak ona by wiedziała jak ja muszę się naprosić o troszkę bliskości cóż

Gość gość
a sa faceci co nie chcą sexu to tylko się cieszyć

Gość Nienawidzę facetów
I dobrze ci tak bo cały czas byś tylko ****ał !

Gość gość
widocznie sex z Tobą nie sprawia jej przyjemności proste i logiczne jak coś "smakuje" to się z tego nie rezygnuje,może woli sama się zadowolić niż słuchać jak jej sapiesz i jeszcze musi udawać ,że jej dobrze.

Gość gość
A ty czemu się tak facetów tylko czepiasz a kobiet nie co ci zrobili ? od kilku dni już widzę

Gość gość
no to ja mam problem z facetem, albo ma niskie libido alebo cholera wie co z nim grane- od razu mowie, wiem ze mnie nie zdradza, tylko sex nie jest tak dla niego ważny jak dla mnie buu:(

Gość gość
niskie libido żony,zmęczenie jeśli pracuje ja też to przerabiam od początku związku zresztą takich par jest mnóstwo są kobiety którym seks jest potrzebny raz w miesiącu są takie co raz w tygodniu nie ma kobiet,które będą chciały codziennie z wyjątkiem nimfomanek ale ich jest znikomy %

Gość gość
Za to ją napewno zdradzasz albo dopiero zaczniesz

Gość gość
nimfomanka codziennie ? to ty chyba nie znasz żadnej nimfomanki :D

Gość gość
znałem jedną i jej było ciągle mało mogła się bzykać na okrąglo poza okresem