Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko ja mama

Nie wiem jak zyc

Polecane posty

witam. Mam 23 lata, jestem mama rocznego dziecka itak naprawde moje zycie straciło sens, zacznę może od początku. Więc wychowałam się pod skrzydłami ojca alkoholika i dobraj opiekuńczej i troszkę nie poradnej życiowo matki, mieszkam na wsi w domu rodzinnym. Mojego męża znałam od zawsze ponieważ mieszkał bardzo blisko mnie, zawsze mi imponował swoim ciekawym życiem, dojrzałośćią, jest 11 lat starszy. Zakochałam się jak wariatka dla niego mogłam wszystko a teraz...... no coż. Po ślubie i porodzie dowiedziałam się że jednak ciekawe życie jest fajne lecz kosztowne mój mąż ma 60 tysięcy długu, mieszkamy u moich rodziców z ojcem alkoholikiem i bratem narkomanem. Nie mamy możliwośći wyprowadzki do tesciów bo oni sobie tego nie życzą, wyprowadzić się gdzieś indziej też nie mamy szans ponieważ ja nie pracuje i nie mam jak podjąć pracy bo muszę być z dzieckiem, a mężowi pensji bo opłaceniu komornika zostaje 1000 zł. Myślę że przegrałam swoje życie. Kocham męża mimo sszystko dalej, widzę teraz jak się zadręcza tym że nie może nam zepewnić odpowiednich warunków. Mam dość

Gość gość
Przede wszystkim twój mąż powinien albo zmienić pracę albo poszukać dodatkowej. Musicie przemęczyć te 2-3 lata i spróbować przeprowadzić się do miejsca gdzie będziesz mogła dać dziecko do przedszkola a ty do pracy. 60 tyś długu jest do spłacenia w 3-4 lata.