Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wątek dla ludzi ktorzy czesto kupują w lidlu lub biedronce

Polecane posty

Gość gość

stworzmy wlasny wątek taki jak jest na wizażu.. tam kobietki wymieniaja sie ulubionymi produktami z tych marketów i komentuja na bieżąco co warto kupic itd.. kochani czy warto kupic te dresy ktore teraz sa w ofercie lidla???czy sa dobrej jakosci?? ja ze swej strony polecam wszystkim przepyszny twaróg z lidla wędzony pilos...niebo w gebie poprostu..mniam.. a wy co polecacie z biedronki lub lidla?

Gość gość
ostatnio były ubrania lniane, kupiłam sobie bluzke i spodnie :) ale musialam jak zwykle isc do krawcowej by mi to zwęzila bo w lidlu wszystko jest wielkie :) z lidla pyszne są tez frytki do pieczenia w mikrofalówce albo piekarniku bez tłuszczu, smakują jak z mcdonalda :)

Gość gość
A MAJTKI STAMTĄD POLECACIE ??DOBRE SA JAKOSCIOWO?CZY NA MIESIĄC TYLKO NOSZENIA ?:)

Gość gość
to tam sprzedają tez majtki ? :D

Gość gość
ja kupuje ubrania dla dzieci, sa bardzo dobre gatunkowo, nie pruja się, nie traca kolorow. glownie kupuje piżamki, spodnie, koszulki.

Gość gość
A CO POLECACIE JESZCZE STAMTAD ZE SZPRZETOW KUCHENNYCH ITD

Gość gość
Kupiłam mikser z lidla, bardzo dobry :) teraz będą sokowirówki, musze isc obejrzec

Gość gość
A JAMAM AUTOMAT DO CHLEBA

Gość gość
lody z lidla czekolady z biedronki

Gość gość
przestań pisać caps lockiem , nienormalna jakaś jesteś czy co? a co do tematu ; w Lidlu często jest tydzień dla tłuściochów i wtedy rzucają ciuchy XXXL więc nie ma się co dziwić, że trzeba zwężać lubię pizze z lidla margerite i czekoladę w niebieskim opakowaniu mleczną

Gość gość
Ja ogólnie w biedronce kupuję wszystko Bułki z ciasta francuskiego z wiśnia w środku posypane cukrem, ja tego Noe jem ale moje dzieci uwielbiają podgrzewaja na sek w mikroweli Plastry ogórków korniszonow takich do kanapek super Ser tuti naturalny do chudego twarogu jest ok Ogólnie wszystko kakao,ketchup majonez przecier i frytki falowane: )

Ja kupuję kosmetyki Bella w Biedronce. Są świetnej jakości i kosztuję niewiele. :)

Gość gość
majtki z esmary sa dobrej jakosci

Gość gość
lip Tint z bell jest super

Gość gość
fakt, małe ciuchy w Lidlu szybko schodza, zostaja tylko duze. Nie wiem czemu tak malo malych rozmiarow daja.

Gość gość
tez mnie to w*****a :O dają cos fajnego z fajnych materiałow i co ? ide do sklepu a tam same duze rozmiary zostają :O trzeba isc zaraz po otwarciu o 8-9 bo hieny wszystko wykupia

Gość gość
ja raz się napaliłam na bluzki - w katalogu były super, przyszłam na miejsce - brzydkie, słaby materiał, tani sztuczny szyfon, do tego prawie przezroczysta, warta może 5-6 zł, a ja chciałam dać za nią 22 zł :D

Gość gość
a spodnie dresowe sa dobre tam?

Gość gość
Kiedyś nasrałam w rogu biedronki

Gość gość
Ja z Biedronki nic nie polecam, no może poza chałwą i produktami markowymi w promocji typu lipton, coca cola, proszki do prania, pln do naczyn, papier toaletowy. Produkty ''wyprodoukowane dla Biedronka'' to ogolnie syf i dziadostwo.

Lidl i Biedra? Szczerze, to wolę PoloMarket. Przynajmniej wspieram polski kapitał, a nie zagraniczne firmy.

Gość gość
Biedronka ma ostatnio dobre wina- i maja fajną cenę.

W polo mają do połowy czerwca produkty francuskie - można dostać fajne wina i sery w dobrej cenie.

zgadzam sie, w biedronce sa fajne dobrej jakosci wina :) czesto kupuje tam np czerwone do 15 zl i smakuje super. ale tylko wytrawne z innych rzeczy to lubie szafy kosmetyczne tam ogladac i czesto wpadnie do wozka cos np z bella, lakier do paznokci czy cos :)