Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

502bad getaway

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Shatyna blokujecie,trolle pisowskie?

Gość gość
Bo się boja mnie. Po prostu.Nie potrafią postawić sie mi w dyskusji a więc usiłują zakneblowac usta bo pisze o niewygodnych dla nich sprawach.To typowe komusze działanie.Bidy mogą mi tylko skoczyć...:D:D:D

Gość gość
Bo ja wiem czy się boja? :o ktoś Cie po prostu nie lubi i nie rozumie

Gość gość
Nie lubi bo pisze niepopularne rzeczy dla gnojka i co najgorsze potrafię to uzasadnić, podać argumenty itp.Może i racja z tym nierozumieniem... Ten który blokuje ma wyraźni niskie albo bardzo niskie IQ.No to może nie rozumieć chociaż staram się pisac prostym językiem ze względu na takich matołków jak on.

Gość gość
Sprawę zgłaszałem wiele razy do Dyrekcji Kafeterii ale... Albo im to na rękę albo nie potrafią sobie z tym gnojkiem poradzić.Proponowałem wiele razy swoją pomoc ale... :O

Gość gość
na czym mialaby twoja pomoc polegac komuchu? :D

Gość gość
goowno zrobisz, modki od zawsze mają takie sprawy w dooopie :D tu nie takie rzeczy się działy, oj nie takie, sprawa np. z noxelią wylądowała na policji (zastraszanie, szantaże, zniesławienie, groźby pobicia, oczywiście to wszystko z imieniem i nazwiskiem i podawaniem adresu), a modki i tak nic nie zrobili i mieli wyj/ebane 🖐️

Gość gość
To ja proponowałem pomoc a nie ten komuch man of the moon. Nie zrozumiałes..:OA na czym? Na poprawieniu oprogramowania tak, żeby tego typu blokady nie były możliwe.

Gość gość
Tutaj to większość Cie nie rozumie ,ja sama często się nie zgadzam z Toba ,ale faktem jest ze zawsze jesteś merytoryczny i szanuje to w jaki sposób prowadzisz konwersacje . Pozdrawiam

Gość gość
Ty komunistyczna kurwo jebana. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jak ja cie nienawidzę ty ruska szmato. Zamordowałabym cie golymi rekami. Aaaaaaaaaa. Tfu tfu tfu tfu. Gardzę.

Gość gość
Tutaj to większość Cie nie rozumie ,ja sama często się nie zgadzam z TobaxxTo dwie różne rzeczy.Wiem że spora częśc mnie nie rozumie bo jednak mimo, że się staram pisac prosto, dla nich to i tak jest za skomplikowane..A że się ze mną nie zgadzasz?To całkiem normalne i tak powinno być.

Gość gość
no ba,100 razy gorsze akcje to forum pamięta, nieraz wiele osób reagowało w tej samej sprawie i pisało meile do moderacji/redakcji z prośbami czy nawet grożąc odpowiedzialnością karną,a modki albo nie odpisywały wcale, albo zdawkowo i z olewką...a shatyn naiwnie myśli że cokolwiek zdziała :D

Gość gość
Bo ja nie z modkami na ten temat rozmawiam...:D

Gość gość
A wystarczyloby aby ograniczyli ilosc znakow w postach, banalne.

Gość gość
To jedno z najgorzej moderowanych forum w sieci. Zrozumcie to w końcu. Jak ktoś naprawdę chce prowadzić jakieś poważne dyskusje to radziłabym się przenieść w inne miejsce.

Gość gość
Niestety to prawda.:OCo do ograniczeń ilości znaków. W zasadzie banalne zależy od tego jak to mają zapisane.

Gość gość
"rządzić jest trudno dlatego mądrzy chętnie powierzają ten obowiązek głupim-dla nich nie ma trudności","są sprawy które dzielą społeczeństwo ludzi mądrych na dwie części idiotów"

Gość gość
A teraz... Sorry ale znikam. Mam sporo roboty właśnie tego typu.

Gość gość
Tylko w jakie?

Gość gość
nieważne z kim i tak nic nie zdziałasz, szkoda twojego czasu. tutaj tez już co poniektórzy sądami straszyli, składali zeznania na policję, a nawet do uwagi pisali ( :D) a efektów zero

Gość gość
"Mam sporo roboty właśnie tego typu" czyli? będziesz teraz w innym miejscu uprawiał peowską propagandę? :D

Gość gość
Przecież jest mnóstwo normalnych for(?). Zwłaszcza tematyczne polecam.

Gość gość
Chyba nie zrozumiałeś. Prawdopodobnie Shatyn o tobie pisał w tym zdaniu: "Wiem że spora częśc mnie nie rozumie bo jednak mimo, że się staram pisac prosto, dla nich to i tak jest za skomplikowane.."

Gość gość
jeśli propaganda uprawiana przez Shatyna-to przyjemnie się czyta- nie to co pisowskie inwektywy i wyzwiska..."styl to człowiek"-dowodem tego Shatyn

Gość gość
to co shatyn? dowiemy się o jakiej robocie mówisz? czy wolisz udawać, że cię nie ma?

Gość gość
Shatyn, kogo Ty masz w avku?

Gość gość
a ten idiota znów sam sobie słodzi z orange, śmiechu warte :D

Gość gość
i jeszcze zgłasza do usunięcia każdy nieprzychylny post o sobie, myśląc że nikt tego nie zauważy :D shatynku na serio jesteś do bólu żałosny...

Gość gość
"styl to człowiek"-dowodem tego Shatyn" xxxxxx leżę i kwiczę :D:D:D:D

Gość gość
hej pisowscy monopolacy,jak tam wasza wizja Monopolski z pokolenia JPII