Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myśleć?? czy to zabawa

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem już ponad 7mc, który ma trzydzieśc***arę lat i swoje mieszkanie. Jest ustawiony. Ale to nie o to w tym chodzi. Po dwóch mc spotykania usłyszałam żebym się do niego wprowadziła oczywiście odmówiłam do tej pory on nic nie proponuje a gada, że nie może beze mnie żyć, że mnie strasznie kocha itp. A zastanawiam się nad tym dlaczego nie zaproponuje skoro widzi, że ja wynajmuje mieszkanie i od tamtej pory zmieniałam to mieszkanie już dwa razy. Wie, ze moja sytuacja finansowa nie jest najlepsza i przeprowadzenie się do niego na pewno by mnie odciążyło znacznie. Czy on spotyka się ze mną na poważnie jak myślicie? No bo facet jest już dorosły i takie spotykanie się i jeżdżenie do siebie na noce to wydaje mi się dziecinne trochę.

Gość gość
Jest tu ktoś? niech się wypowie całkiem bezinteresownie jak z boku to wygląda

Gość gość
7 miesięcy to chyba mało, a to że nie potrafisz z nim o tym pogadać może świadczyć o tym, że nie jesteście jeszcze gotowi na wspólne mieszkanie

Gość gość
Może po prostu czekać aż ty mu powiesz? Niby głupio tak... Ale może sam nadal myśli ze nie chcesz :)

Gość gość
właśnie rozmawiałam z nim -jakiś czas temu mu wspomniałam ale poczułam się tak jak by on mnie wyśmiał i pow. że porozmawiamy jeszcze na ten temat. Później mnie za to przepraszał, że to on powinien zacząć ta rozmowę i w sumie nic z tego nie wyszło bo temat taki był jakby go nie było. Uważam, że to powinno wyjść od faceta.

Gość gość
Poza tym on gada mi o wspólnym mieszkaniu , że chce dzieci ze mną itp. ale to takie patykiem po wodzie pisane. Bo nic konkretnego nie wypływa.

Gość gość
Co za baba. Przeciez Ci proponowal a Ty nie. No to mysli sobie teraz ze nie chcesz. To jest facet on mysli prosto

Gość gość
a ty byś poszła po 2 mc mieszkać z facetem - no to puknij się w główkę

Gość gość
7 miesięcy to bardzo krótko na wspólne mieszkanie. Ale zagadaj z im o tym, może jednak się zdecydujecie.

Po prostu mu o wszystkim opowiedz. Powiedz, że teraz się czujesz gotowa na wspólne mieszkanie. I że taki sposób mieszkania we dwoje, jest bardziej ekonomiczny, że się dołożysz do czynszu itd. I że warto spróbować.. Facet musi słyszeć jasny komunikat ' chcę z tobą mieszkać ' on dalej uważa, że ty nie jesteś pewna. Albo, że nie chcesz, bo nic konkretnie mu nie powiedziałaś!

Gość gość
tylko u mnie jest ten problem, że jestem po rozwodzie. Jak jeszcze nie byłam po rozwodzie to mi to zaproponował. teraz kiedy możemy bez problemu zamieszkać to nie- lepiej codziennie do siebie jeździć i u siebie sypiać. Żałosne to jest dla mnie, na weekend jestem i się pakuje i jade do siebie potem on przyjeżdża potem znowu ja- jak dzieci w przedszkolu. Albo mu po prostu jest tak wygodnie.