Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgadzacie się z tym ,że polki to najpiękniejsze kobiety na świecie??

Polecane posty

Gość gość

czy wg was to prawda? ja myslę ze cos w tym jest bo na ulicach często widzę tak ładne laski ,że az zazdrosc mnie bierze i patrze tylko ,żeby mo facet na nie nie patrzyl... polki naprawde są ładne i zgrabne. ktos napisał ,ze magda mielcarz jest przepiękna i ze nie spotyka sie takich kobiet na ulicy jak ona..a ja myslę z doswiadczenia ,że jest duzo ladniejszych niz magda..na ulicy rzecz jasna:)

Gość gość
Ładne są również Ukrainki moźe nawet ładniejsze od Polek.

Gość gość
Mysle ze nie mozna tak napisac ze Polki sa najpiekniejsze bo w zadnym kraju nie ma tak zeby 100% kobiet bylo pieknych. Aczkolwiek duzo jest ładnych Polek. Duzo tez jest ładnych ale zanidbanych-nieumiejacych sie ubrac i umalowac. Kiedys widzialam taka babeczke u babci na wsi. Włosy nijakie, nie malowala sie no taka szara mysz. A potem cos ja wzielo i zaczela o siebie dbac. Zmienila ubior, pofarbowała wlosy zaczela sie lekko malowac no nie ta kobiet. CUDNA. Ale brzydkie tez są tak samo jak np ładne Niemki. Zdarzaja sie i w Niemczech piekne kobiety ale mniej niz u nas :)

Piotrek są bo tak bo kolorowi (czarni, żółci, brązowi) bardzo gwałcą białe i biali tez je gwałcą a Ty się nie znasz

Gość gość
Polki sa bardzo ładne tylko czasem zle ubrane lub uczesane. Twarze mają bardzo ładne tylko czasem potrzebuja pomocy bo nie znaja sie na modzie. No i Polki sa biedne wzgledem innych krajów dlatego nie moga sobie pozwolic na takie zabiegi jak włoszki czy francuzki. Ale i tak jest źle. Ogolnie lubie ten nasz typ urody. Rosjanki, Ukrainki, Słowaczki, Polki mi sie podobają.

Gość gość
Ale i tak NIE JEST źle* tam miało być

Gość gość
o tak sa naj..ukrainki i czeszki sa tylko piekniejsze od polek