Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy może to ja przesadziłem?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z dziewczyną od pół roku. Seksu nie było bo jestem jej pierwszym. Jakieś tam pieszczoty tak. Niestety ona nie wykazuje w tej kwestii żadnej inicjatywy, ja sie staram a ona co chwila , na każdym spotkaniu mówi że jest zmęczona albo zajęta. Od półtora miesiąca nie było nic. Ona się do mnie poprzytula i tyle. Też mam jakieś potrzeby i mi to nie wystarczy, najgorsze jest to że ona dużo obiecuje albo mnie podnieca po czym przestaje cokolwiek robić. Trwa to max 30s. Ja robiłem juz wszystko, mówiłem jej, ona obiecywała i i tak nic się nie działo. Czy może ja mam zbyt duże wymagania czy może ona do mnie nie pasuje?

Gość gość
masz zbyt duże wymagania, za szybko się podniecasz i robisz z siebie idiotę dążąc do seksu bo ona cię nie chce :P

Gość gość
skąd wiesz że nie chce?

Gość gość
do seksu na pewno nie chce

Gość gość
to po co ja jej jestem?

Gość Losa
Dziwne, nie uwazam ze przesadzasz bo skoro padaja z jej ust slowa ktore wskazuja na to ze dojdzie do jakiegos zblizenia a pozniej tego nie ma MIMO ROZMOW no to jest to po prostu nie w porzadku. Czy ona jest jakos bardzo religijna? Zalezy jej na trzymaniu dziewictwa? Bedac z obecnym partnerem ktory tez jest moim pierwszym duzo rozmawilalismy na temat pierwszego razu, mojego. jestescmy ze soba 2 lata prawie i oboje sie zgodzilismy na wstrzymanie sie ze stosunkiem do slubu (nie chodzi tu o wzgely religjne.. przynajmniej nie sa one priotetem) ale w trakcie nie odmawiamy sobie pieszczot, czesciej to nawet ja inicjuje zblizenia niz on, w kazdym razie nie cierpimy na tym ze nie kochamy sie jeszcze, kazde z nas jest zaspakajane. Wiesz no jezeli ona ma tak tylko na razie... to jakos przebolejesz ale jezeli myslisz o powaznym zwiazku, slubie itd.. coz pieniadze i brak zaangazowania w zycie seksualne to jedne z najczestrzych powodow do rozstan...;

Gość gość
pryjorytetem* co by sie nikt nie czepial:P

Gość gość
ona chce ale z pieszczot już zrezygnowała, zaczyna cos, to trwa 30s. Podotyka mnie, za ręce , brzuch i koniec. 30sekund! Mnie to doprowadza do szaleństwa i frustracji.