Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalando

czy ktos z was reklamowal cos na zalando?

Polecane posty

Gość zalando

Kupilam tam buty spotowe we wrzesniu 2014r.Zupelnie o nich zapomnialam i zalozylam dopiero w maju 2015.Mialam je na nogach pare razy doslownie(buty wygladaja jak nowe,podeszwy tez)zauwazylam,ze zaczynaja pekac po boku Napisalam do zalando.Proponuja 150zl obnizki Co dalej mam robic gdyz sie nie zgadzam na ta bonifikate Macie jakies doswiadczenia

Gość gość
sklep nie musi przyjmowac butow z powrotem, na zwrot masz 14 dni a nie kilka miesiecy :D:D:D a po drugie, buty rzekomo mają wade i ty dopiero teraz ją zauwazylas? zalando akurat jest jednym z niewielu sklepow ktore nie oszukują, nie wciskają kitu i idą klientom na reke

Gość zalando
A Ty umiesz czytac?One nie miały wady jak byly nowe tylko gdy je zalozylam kilka razy na stopy zaczely pekac.Nie chce ich wyniec tylko zareklamowac Czytanie ze zrozumieniem sie klania!!!

Gość gość
co ty gosciu powyzej w ogole wypisujesz? 14 dni jest na zwrot towaru nowego, jesli klient sie rozmysli. a jezeli klient juz uzytkuje produkt ma dwa lata gwarancji. autorko sprawdz ile jest czasu na zgloszenie reklamacji od zauwazenia wady w produkcie. wyslij te buty do zalando, opisz sytuacje. mysle, ze najpierw beda probowac naprawic buty. jezeli ta wada znow sie powtorzy mozesz zadac zwrotu pieniedzy albo zamiany na towy produkt.

Gość gość
Mojemu bratu, po kilku miesiącach noszenia, rozlazły się buty - napisał reklamacje i dostał całą sumę - może miał po prostu szczęście. Od razu mówię, że nie mam jak się dowiedzieć co dokładnie napisał. Może po prostu miał szczęście. Powodzenia.

Gość gość
TAk fujarke :-P

Gość zalando
W zalando robi sie zdjecia butow reklamowanych(przede wszystkim podeszwy)i opisuje wady.Nie wysyla sie obuwia.Wade zauwazyłam w poniedziałek.Zadzwoniłam i babka mi powiedziała co mam zrobic.W ten sam dzien napisalam maila ,porobilam zdjecia.Dzis dostalam odpowiedz,ze pronuja 150zl obnizki.Odpisalam,ze sie absolutnie nie zgadzam.i ze jedynym zaratwieniem ten reklamacji jedl dla mnie zwrot calej sumy Tego sie nie da naprawic bo one pekaja w kilku miejscach. Dziekuje za normalne odpowiedzi:)

Gość zalando
Wczoraj napisalam,ze absolutnie nie zgadzam sie na propozycje obnizki o 150zl i ze jedynym dla mnie zaltwieniem tej reklamacji jest zwrot calosci za obuwie.Dzis odpisali,ze skoro sie nie zgadzam na ich propozycje to prosze odeslac buty a oni zwroca gotowke. Czemu od razu nie proponuja obnizki albo zwrotu gotowki,w przypadku odeslania butow-do wyboru.Wychozi na to,ze w zalando trzeba twardo stac przy swoim