Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

allegro wazne pomocy

Polecane posty

Gość gość

Nie smiejcie sie prosze ze mnie od niedawna kupuje z allegro. Kupowalam juz wczesniej kilka rzeczy i zawsze wybieralam forme platnosci przelew i logowalam sie na konto w banku i robilam przelew. Teraz tez cos kupilam zaznaczylam ze place przelewem po czym wyskoczyla informacja, ze sprzedawca otrzymal moja wplate ale ja sie na kknto w banku nie zalogowalam wiec jak to mozliwe? Weszlam w historie rachunkow i faktycznie poszedl przelew jak to sie stalo przeciez jak place to musze wpisac kod potwierdzajacy operacje a teraz zaplacilam bez logowania? To chyba nie powinno tak byc? Boje sie teraz ze mi ktos z rachunku bedzie kase sciagal.

Gość gość
nie kliknelas przypadkiem na kartę lub nie polaczylas swojego konta z payU?

Gość gość
Kliknelam na place przelewem wybralam nazwe mojego banku. Wczesniej tez tak robilam i przekierowywalo mnie na strone banku. Nie rozumiem czemu teraz samo mi kase pobralo. Nie wydaje mi sie zebym cos laczyla chyba ze zrobilam to nie swiadomie, a sprzedawca faktycznie mial konto w payU

Gość gość
Pomozcie:(

Gość gość
Nie on tylko ty pewnie kiedyś polaczylas swoje z PayU. Inaczej nie da rady :)

Gość gość
Ale co to znaczy ze polaczylam z payu? Mozna to jakos cofnac i czy to jest ryzykowne jesli chodzi o srodki na koncie?