Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicjax

Porządkujemy ogród!

Polecane posty

Witajcie! Chyba jak każdy wiosną i latem tak i my zabraliśmy się za uporządkowanie naszego podwórka. Zaczęliśmy od wykonywania chodniczków i ścieżek w ogrodzie i tak pomyśleliśmy, że idealnie wyglądałyby gdyby tworzyła je płyta granitowa - nie jest to tania inwestycja jednak wyjątkowo pięknie wyglądająca no i co najważniejsze trwała. Szukamy jakieś firmy bądź może i nawet kopalni w której moglibyśmy zakupić materiał trochę taniej niż w sklepie - znacie może coś godnego Polecenia? Niektórzy proponują Strzegom - znacie?

Kopalni szukasz? A ile Ty tego potrzebujesz, że kopalni szukasz? Płyta granitowa jest dobra i trwała, jednak nie wydaje mi się, żebyś potrzebowała aż kopalni. Kup po prostu większość ilość od producenta, może zamów z sąsiadem czy z jaką rodziną, to będzie lepiej przy transporcie. Większą ilość zawsze z większą chęcią przywiozą. Powodzenia

Z tą kopalnią to trochę przesada :P. Teraz z tym kruszcem nie ma problemu, nawet w takich sieciowkach jak leroy merlin znajdziesz. zreszta wpisz fraze w wyszukiwarke i wyswietli sie sie sporo ofert. w dziejszych czasach wszystko znajdziesz w internecie.

Wydawało mi się, że może w kopalni uda się kupić dużo taniej niż nawet od samego producenta;) no ale może rzeczywiście przesada to była:d Sam koszt oczywiście będzie wysoki i może nie uda mi się zbyt wiele zaoszczędzić nawet w sytuacji gdy kupie od producenta. A może jest jakiś ciekawy zamiennik płyty granitowej w tańszej ale też ładnej i dobrej jakościowo wersji?