Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylkowa1234

Jak myślicie czy powinnam do niego napisać?

Polecane posty

Mam internetowego przyjaciela. Jesteśmy pełnoletni, ale on jest młodszy o dwa lata. W zeszłym roku pisał z pewną dziewczyną, łączyły ich tematy o grach, stąd nasze rozmowy wtedy wyglądały trochę ponuro. Często było mi przykro przez to, bałam się, że stracę przyjaciela, jednak pomyślałam, że skoro on z kimś pisze to ja też mogę, więc zaczęłam pisać z takim jednym fajnym facetem. Czasem wstawał wcześnie rano, aby mi odpisać, bo wiedział, że w południe będę i już będzie miał odpowiedź wieczorem. Raz napisał, że jestem z***biaszczą osobą i że fajnie mu się ze mną pisze, dodał, że jak będę miała jakiś gorszy dzień to mam powiedzieć on się dostosuje, bo nie lubi jak ktoś na siłę jest wesoły a ma zły dzień. Rozmawialiśmy o wszystkim, mieliśmy także zabawne zboczone rozmowy ze skojarzeniami, nic poza tym, bo wiem, że on nie szuka dziewczyny. W przeciwieństwie do mojego przyjaciela nigdy nie chodziło mu tylko o żarty, chociaż lubił żartować, ale lubił też jak mu o czymś opowiadałam, pisał, że lubi czytać ludzkie opowieści. Raz spytał mnie o radę w kupnie bluzy i zwierzał w sprawie ojca. Mój przyjaciel się dowiedział, że z nim piszę. Pokłóciliśmy się, napisałam mu, że skoro on może to ja też, był zazdrosny o tamtego i że z tamtym piszę zboczone rzeczy. Oboje postanowiliśmy zakończyć owe kontakty i pisać tylko razem. Chodzi o to, że mi brakuje tamtego chłopaka, pisania z nim, chciałabym do niego napisać, bo wiem, że chciał, by nasze pisanie się nie skończyło, boję się tylko, że mój przyjaciel by się o tym dowiedział i znów by się wkurzył i uznałby, że chcę go wymienić i że zachowałabym się jak jego była. Nie wiem już co mam robić, na jedno chcę napisać a na drugie nie chcę mieć wyrzutów ani nie chcę stracić przyjaciela. Co o tym sądzicie? Co mi radzicie?

Gość gość
Ja p*****le przestan pisać bzdury i powiedz jaką masz miseczkę cyckow? Ty pptrzebujesz kootasa w pisdzie a nie przyjaciela tak poza tym

Gość gośćszarik
Sik!

Gość gość
C**y motylki są fuj

Czy ktoś tu umie mi normalnie odpowiedzieć? P.S. Do jednego pana, który tu odpowiadał. Potrzebuję przyjaciół, oni są dla mnie ważni. Dlatego może ktoś tak będzie uprzejmy i odpowie czy mam napisać do tamtego czy nie. Lol, postawcie się na moim miejscu.

Gość gość
Jeden pseudoprzyjaciel zabrania Ci miec drugiego przyjaciela? A jakim prawem? Pokazuje to, ze on nie jest prawdziwym przyjacielem. W ogóle nie rozumiem że Ty bierzesz pod uwagę napisanie do niego. Nie pasuje mu, to wypad.

Gość gość
Wy tylko wykorzystuje cię mężczyzn emocjonalnie, i finansowo , tracą na was czas i pieniądze ale żeby chociaż cos dać od siebie i zrobić przyjemność 2 człowiekowi to wielka łaska:o Moja poradą: przestanie wykorzystywać facetów, dobrze wiesz ze oni liczą na głębsze uczucie a nie jakieś bezużyteczne friend zone