Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki puszczalskie

Polecane posty

Gość gość

Czytam niektóre posty na temat samotnych matek i jestem załamana tym, jacy ludzie potrafią być wredni. Często jest napisane, że samotna matka jest puszczalska. A niby dlaczego.? Dlatego, że ma dziecko? Może miała tylko jednego faceta, który ja oklamal i zostawil, pił albo bił? Mam już troche lat i poznałam kilka samotnych matek. Żadna sie nie puszczala. Znam tez mężatke, której mąż pracował za granicą a ja pół miasta zaliczylo. Panny bez dzieci też mogą sie puszczac. A poza tym samotny ojciec jest traktowany jak bohater. Biedny, odważny, wspaniały, bo sam wychowuje dziecko. A kobieta puszczalska. Na faceta nikt nie powie, że sie puszcza chocby do burdeli chodził. Czegoś tutaj nie rozumiem.

Gość gość
wcale sie nie puszczaja wiecej od facetow. to co mamy zyc w celibacie? nam sie tez troche od zycia nalezy. to z samotnym ojcem traktowanym jako bohater to jakies bzdury. Nikt ich nie chce.

Gość gość
nie w celibacie, ale wy dajecie klientom w ci.pke a to jest straszne, jak już musicie się zaspokajać to masujcie sobie ci.pke palcem

Gość gość
Na faceta nikt nie powie, że sie puszcza chocby do burdeli chodził. Czegoś tutaj nie rozumiem. xxx czego nie rozumiesz? mieszkasz w katolickim państwie wyznaniowym, gdzie mężczyzna jest nieomal Bogiem - zresztą zgodnie z nauką kościoła kobieta stoi niżej od mężczyzny i jest tylko do roboty a poza tym same kobiety zgadzają się z tą teorią i robią wszystko żeby nic nie zmienić

Gość gość
9:36 prawiczek alert, prawiczek alert!

Gość gość
9:37 puszczalska alert, puszczalska alert!

Gość gość
ja jestem ateistka i nie wierze w takie bzdury jakie ty p/i/e/r/d/o/l/i/s/z każdy ma takie same prawa! koniec, kropka.

Gość gość
9:39 miałam tylko jednego partnera i nadal z nim jestem, złamasie 🖐️

Gość gość
gość dziś ja jestem ateistka i nie wierze w takie bzdury jakie ty p/i/e/r/d/o/l/i/s/z każdy ma takie same prawa! koniec, kropka. xxx tak sobie wmawiaj ale nie w tym kraju!

Gość gość
nic w sobie nie wmawiam! to nie jest średniowiecze tylko współczesnosc i kazdy ma takie same prawa, czy ci sie to podoba czy nie !

Gość gość
To, że ty nie wierzysz w takie bzdury , to nie znaczy, że taka opinia nie funkcjonuje. Samotna matka puszcza się z innymi, żeby złapac faceta, który będzie utrzymywał jej dziecka. Taka opinia to norma na kafe.

Gość gość
ja mam dziecko z g****u i co mam byc uwazana za ouszczalska bo jakis imbecyl c/h/u/j/a nie umial utrzymac przy sobie ?!! mam teraz wpanialego meza ktory mnie zaakceptowal i kocha mnie i moje dziecko a teraz jestem z nim w ciazy

Gość gość
* z g/w/ł/t/u

Gość gość
te co mają dzieci są puszczalskie a te co dają tyłka na prawo i lewo ale biorą tabletki, albo robią skrobanki i nie mają dzieci są święte genialnie to wymyśliłyście!

Gość gość
Niestety takie słyszałam opinie. A jest to bardzo niesprawiedliwe i krzywdzące.