Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Sex oralny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Zapytam panie, czy rzeczywi艣cie do sexu oralnego facet powinien by膰 wygolony w kroczu? Dojrzeli艣my do takiej sytuacji jednak partnerka 偶yczy sobie abym tam by艂 gladki bo to przejrzy艣cie i higienicznie. Twierdzi, ze rozmawiala z kole偶ankami i ich m臋偶owie s膮 tam wygoleni i ona woli na g艂adko. Wypada aby facet by艂 na dole wygolony na zero?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
hmmm w takim razie brak ow艂osienia u kobiet jest niekobiecy a jednak wi臋kszo艣膰 kobiet usuwa w艂oski z cipki

Udost臋pnij ten post

To jest moje zdanie jest mn贸stwo kobiet kt贸re lubi膮 Wygolone jajka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Osobi艣cie wol臋 jak menio jest na g艂adko bo lubi臋 si臋 zabawia膰 jego sprz臋cikiem i calowanie jego j膮derek sprawia mi frajd臋 a on szaleje tak mu dobrze. Bez w艂osk贸w wi臋ksze doznania dla faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"brak ow艂osienia jest niemeskie" Dok艂adnie tak i fajnie jeszcze jak kobieta robi przerwy, wyci膮gn膮膰 w艂osy w ust. Pora偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak wygoleni faceci nie sa sexy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rude obowi膮zkowo trzeba wygoli膰,czarne niech b臋d膮 to podniecaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nienawidz臋 facet贸w
Obrzydliwi faceci ! A wy jeszcze si臋 z nimi zadajecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niem臋skie to jest jak facet se goli nogi, robi fiku艣ne fryzurki na g艂owie i ma n贸偶ki cienkie jak dziewczynka z podstaw贸wki itp i takie ciotki to na mnie dzia艂aj膮 jak p艂achta na byka, ale je艣li chodzi o jakie艣 przyci臋cie w艂os贸w w kroczu czy pod pachami to nie mam nic przeciwko. A co do tematu - co jest przyjemnego jak "busz" wchodzi do ust? Jak kto艣 preferuje oral to uwa偶am, 偶e powinno by膰 schludnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko wygolony tak niewinnie wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
owlosione jaja fuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko ogolone j膮derka s膮 seksi i zdania nie zmieni臋. Co pi臋knego jest w zaro艣ni臋tym buszu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co takiego m臋skiego jest w zarosni臋tym m臋skim kroczu? Wygolony wydaje si臋 wi臋kszy i bardziej wida膰 t臋 m臋sko艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Tylko ogolone j膮derka s膮 seksi " :O Na j膮drach w艂osy nie rosn膮... Chyba 偶e co艣 si臋 zmieni艂o w tej kwestii :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze wygolone obydwoje mamy przez siebie na wzajem by nie przeszkadzaly wlosu podczas oralu.Bardzo lubimy sobie na wzajem w pozycji 69 i pic sperme podczas wytryskow a on mnie.tylko dobry prysznic przed seksem Zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕onata od 15 lat
czy WAM za przeproszeniem rosn膮 w艂osy na penisie? czy takimi idiotyzmami lubicie sie zajmowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 呕onata Id偶 na msz臋, nie kumasz tematu Jestem m臋偶atk膮 i mojemu facetowi rosn膮 w艂oski na j膮drach, wi臋c jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jayke
mam 33 lata jestem hetero i od zawsze goli艂em jajka a偶 do "ty艂ka"za to wy偶ej mam ma艂y ogr贸dek co dbam o niego.Czemu gol臋? higiena wiem,偶e jak jestem ogolony to 艂atwiej i d艂u偶ej utrzyma膰 higien臋 osobist膮 to samo po pachami.Wiem,偶e jestem 艣wie偶y.Ale n贸g nie da艂bym si臋 ogoli膰 nawet za kas臋 ; )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jayke i tak trzyma膰. Partnerka te偶 napewno zadowolona. Moja woli mnie bez zarostu, tylko nad cz艂onkiem ma艂e przystrzy偶one poletko. Pozdrawiam gol膮cych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jayke
do go艣膰 dzi艣 tak powinno by膰 a partnerka zadowolona : ) pozdrawiam wszystkich "ogrodnik贸w"

Udost臋pnij ten post