Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

Ślinie się podczas snu.

Polecane posty

Hej Od pewnego czasu ślinie się jak śpię. Nie wiem z czego to wynika, budzę się mając pełno śliny na policzku i poduszce. Co może być przyczyną ? Czy wam też się to zdarza ?

Gość gość
bo masz erotyczne sny o dużych pałach studentko

prosze o normalne rzetelne odpowiedzi na temat, twój komentarz w niczym mi nie był pomocny.

Nie chrapiesz czasem? Mój były miał ten sam problem. Wnioskuję, że może to być tzw. oburotacyjny bezdech senny - powoduje niedotlenienie - otwierasz usta i ślinisz się, po prostu...

Nie chrapię jak śpię... A jak twój chłopak sobie z tym poradził ? Jakiś sposób jest na to ? Czy nadal ciągle się ślini jak śpi ?

Nie mam pojęcia, na szczęście nie odzywa się zbyt często. Znając go, pewnie sobie nie poradził i ślini się nadal :P

hah no jak mu tego życzysz to widocznie go już bardzo nie lubisz :D no ale ja jednak nie chce się ślinić co noc bo jest to z lekka nieprzyjemne i zastanawiam się co z tym mogre zrobić

Zrobił mi świństwo i mam o to do niego żal, ale mylisz się - nikomu źle nie życzę. Idź do lekarza. My tu na forum możemy jedynie zgadywać, co Ci dolega.

Gość młodzian wszechpolski
ZAKAZ PEDALOWANIA

no i zawsze musi się ktoś wtrącić do rozmowy z jakimś swoim genialnym tekstem weź się dzieciaku lepiej do roboty i zrób coś pożytecznego