Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milość do żonatego

Polecane posty

Gość byłazona
Marzena24 ma całkowita rację a pisanie że zal wam kogos to niejest na miejscu. bo byłam kiedyś żona w takiej sytuacji i to też była moja wina ze zdradzał. I akurat oboje byliśmy nieszcześliwi a teraz po rozwodzie mamy kolezenski kontakt i widzę to inaczej wiec koleżanka ma rację to są sytuacj***ardzo trudne i patowe. Chodz owszem zdarzaja sie inne

Gość gość
czym innym jest zdrada, chocby jednorazowa, a czym innym prowadzenie przez lata podwojnego zycia. x gdy maz cie zdradzal- kochalas go wtedy czy mialas to w d***e?

Gość byłazona
bylo mi przykro ze to zrobi w końcu to był mój mążł ale patrzac teraz na to z czasem wiem że ja tez ponoszę za to winę

Gość gość
14.14. Powiedzialam dość bo facet wiedział ze jest dla mnie ważny i go kocham i zaczął sobie pozwalać na jakieś dziwne znajomości na portalach , tłumaczył ze to tylko rozmowy wirtualne.Zlapalam go na takich właśnie rozmowach i...zabolalo i to bardzo..on mimo tego dalej zaprzeczał.Nie odzywalam się do niego jakiś czas on nadal próbował mnie owinac kłamstwami.Pomyslalam sobie ,jaka ja jestem naiwna. Jestem wolna i nie zasługuje na takie traktowanie.Nikt nie zasługuje, jeżeli daje się wszystko to tego samego się oczekuje.Powiedziałem Dość!! Ciężko było..ale zapominam ..muszę.. Czsd myśleć o sobie..hmmm

Gość gość
byłazona a czym ty zawiniłaś?

Gość gość
byłazona to kochanica co tylko udaje byłą żonę