Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego nie lubicie balerinek u dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez baleriny są słodkie, wygodne, nadają dziewczęcego luźniego wyglądu, a wysokim dziewczynom to już w ogole pasują. Nie rozumiem czego wy faceci nie lubicie w tych butach?

Gość gość
nie wszystkim pasuja niektore wygladaja jak karakany wgl ten but wyglada jakby byl niedorobiony

Gość gość
A ty nie masz wiekszych problemow? Kuzwa same malolaty tu siedza?

Gość gość
No zgodze sie ze malym kobietom a jak sa jeszcze pulchne to raczej nie pasuja, ale wysokie i szczuple dziewczyny wygladaja w nich dobrze przeciez. Jeszcze jak są dobrze dobrane do stylu, kolorem fasonem itd to wygladaja super. Nie rozumiem zdania ze wygladaja jak niedorobione. To jest po prostu taki rodzaj buta, tak samo jak jakims rodzajem buta są połbuty czy sandaly. Są rozne rodzaje obuwia, kazde jest inne i nie rozumiem dlaczego uwazac je za niedorobione.

Gość gość
A co myslalas/les ze tu siedza powazni starsi ludzie? ;-P

Gość gość
bo wygladacie jak kaczki

Gość gość
W takim razie wy wygladacie jak kaczory w mokasynach.

Gość gość
Kto powiedział, że nie lubimy? Ja uwielbiam, ale to chyba przez to, że trochę kojarzy mi się z francuskim rodzajem urody, a ten dla mnie jest...uuu :) Moja dziewczyna, ostatnio kupiła sobie coś podobnego do tego i serio, nie weźcie mnie za jakiegoś butofilla, ale zakochałem się :D http://paradopary.pl/product/10372_7mil-644126o-skorzane-balerinki-z-kokardka.html Jezu, teraz serio wyjdę na jakiegoś zboka, ale pamiętacj*********eriny zawsze na tak!

Gość gość
Wygladaja zle na nodze po prostu a jeszcze rozmiar np 40-41 porazka,kajaki, czlapiecie w nich jak kaczki

Gość gość
Wysoka dziewczyna o wzroscie 170cm + jesli ma buta rozmiar 40/41 to nawet nie widac ze jest duzy, po prostu takiej pasuje.