Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś sie dzieje z psem

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie , mam taką sprawe a mianowicie Moj piesek od rana bardzo zle sie czuje, nie chce jesc , pić , ale zachowuje sie normalnie, problemem jest jeszcze to ze próbuje sie tak jak by przeciągać ale nie może , do tego jeszcze to co zauwazyłam to jak spal to nogi tylnie kulił tak jak by go bardzo bolał brzuch

Gość gość
ma gazy albo się zakochał

Gość gość
na co czekasz, az samo przejdzie? idz do weta, na odleglosc nikt ci nic nie poradzi a po co psisko ma sie meczyc? jedno jest pewne- skoro nie chce jesc i pic to cos jest nie halo i to juz jest alarmujace.

Gość gość
Idź do weta,to może być skręt żołądka.

Gość gość
Boże, jak mnie denerwują tacy ludzie jak ty, którzy iść jak najszybciej do lekarza, siedzą i radzą się na forum, wiesz, kto to jest weterynarz?

Gość gość
chciałabym jeszcze napisac ze strasznie duzo trawy je i wymiotuje wiec nie wiem co mam robić :(

Gość gość
Mnie też. Pies nie powie co mu dolega. Ale kasy szkoda i może samo przejdzie.

Gość gość
Nie powinnas ignorowac tej sytuacji. Lepiej teraz zapłacić za wizyte niż pozniej plakac. Ja ze swojej strony mogę polecic ci sprawdzona klinike http://www.weterynarz.pila.pl/, maja bardzo przystępne ceny

Gość gość
pomasuj po brzuchu , do weta go zanieś, bo chodzenie może go boleć w takim stanie , ja mojego codziennie masuję i całuję po brzuszku, ma zdrowe gazy i jest szczęśliwy

Gość gość
Faktycznie, nie powinnaś ignorować takich objawów. Warto sprawdzić czy z pieskiem wszystko ok, bo to może być jakaś choroba. Ja jak mam problem z moim to chodzę do http://www.wetjaneczek.pl/ . To świetna klinika, wiele razy nam pomogli.