Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie firanki w domach i jakie

Polecane posty

Gość gość

teraz jest duży wybór firanek na rynku, niektóre naprawdę piękne wzorzyste. Ale te z dużą ilością wzorów to mi się z zakładem pogrzebowym kojarzą :o

Gość gość
nie mam żadnych firanek w domu :P

Gość gość
Tylko u dzieci tiulowa , reszta pokoi tylko zasłony

Gość gość
to zamiast firanek macie rolety czy co?

Gość gość
Rolety to wiocha i obciach moim zdaniem...taka tandeta kolorowa. W kuchni mam białe zaluzje, w salonie tez zaluzje drewniane z ciemnego drewna, pasują mi do mebli, drewnianych desek na podłodze, kazdemu sie podobają, w pozostałych pokojach tez mam żaluje, nie te zwykle aluminiowe które tną palce tylko takie grubsze, cos a'la amerykanskie, nie potrzebuje firanek :P za duzo z nimi kłopotu, chłoną zapachy, szybko sie brudza Dom urzadzałam sama, wzorowalam sie na zdjeciach z neta :)

Gość gość
ale te żaluzje pewnie są dość drogie, prawda? A ja potrzebuję na razie, żeby mi z ulicy w okna nie zaglądali, bo to niskie piętro ...

Gość gość
Ja mam firany ale zupełnie bez żadnych wzorów jasne ecru w salonie długie w każdym oknie a w kuchni tylko zazdrostkę. Też każdemu się podobają.

Gość gość
Mam firanki :) dla mnie gole okna lub żaluzje to straszna wiocha, jak w biurze a nie jak w domu... Mam delikatne, tiulowe, jak zaslonki, u dziecka weselszą, ale nie typowe żakardowe bo mam nowoczesne wnętrza i stawialam na prostotę. No i rolety (dzien-noc) ale to tylko jak słońce razi lun na wieczór zasłaniam bo lubię jasne pomieszczenia

Gość gość
Tez mysle, ze jesli firanki to najprotsze, gładkie, im mniej wzorów tym lepiej... te wzorzyste kojarzą mi się z domem mojej babci albo jakimś pałacem

Gość gość
mam dużo różnych firan, w większości tiulowe, gładkie ,wzorzyste ( nie lubię dużych wzorów, raczej małe, delikatne) z gipiurą na dole

Gość gość
NIEE Mieszkamy na 12piętrze stąd widać pół miasta!

Gość gość
:) widzę, że nie tylko ja nie lubię babciowych wzorów firanek. Mało, że nic przez to nie widać, słońce zaciemniają to jeszcze jest pstrokato i się niektóre kojarzą z karawanem albo pałacem :o

Gość gość
Ja mam we wszystkich oknach uwagaaaaa! makarony :D W każdym pokoju inny kolor. :D W kuchni też :D

Gość gość
Ja mam wszystkie firany w domu ze sprawdzonego sklepu internetowego www.tekstylialand.pl. Oferują tam różnorodne, piękne gotowe firany i szyte na miarę. Ich wyroby są wyszukane i zgodne z trendami, no i przede wszystkim uszyte z bardzo dobrych, trwałych tkanin. Ze wszystkich dokonanych tam zakupów jestem bardzo zadowolona. To firma zdecydowanie godna polecenia, na poziomie

Firanki do salonu - http://www.veronatextil.pl/produkty/firany-fantazyjne-do-salonu.html Salon to miejsce, gdzie przyjmujemy gości i spędzamy czas z najbliższymi. W aranżacji tego pomieszczenia starannie dobieramy wyposażanie oraz dodatki, aby stworzyć przytulną i ciepłą atmosferę. Istotnym elementem w projektowaniu wystroju wnętrza są także firanki. Dekoracja okienna salonu jest kwintesencją, a zarazem doskonałym dopełnieniem pozostałych elementów pokoju.