Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaOliego

problemy z odbjaniem (powietrze zalegajace w bruszku)

Polecane posty

Gość mamaOliego

Moje 4 miesieczne dziecko ma wciaz problemy z odbijaniem, Niby odbija po karmieniu nawet kilka razy ale jak odloze na chwile to za 15min znow ryk, trzeba podniesc i znow mu sie odbije i tak bez konca. Mam takze problem z karmieniem gdyz przez wiecznie zalegajace powietrze w brzuszku placze gdy chce go nakarmic. moze mial ktos podobnie? Dziecko karmione butelka. Moze zmienic mleko? Bede wdzieczna za wszelka pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
ja tak miałam i skonczyło sie dopiero jak synek rok skończył .Kładam go na brzuchu po jedzeniu i odbijało się raz po raz po kilkanascie razy. Na pewno u nas też przyczyną była alergia. Polecam Ci kupic butelki dr Brown tylko szklane sa naprawde rewelacyjne i przepaja baaaardzo ciepłą wodą to ułatwi trawienie

Gość gość
Mialam to samo Kup w aptece espumisan kropelki dla dzieci.ja dodaje mojej malej do mleka pare kropelek i problem znikl + lezenie na brzuszku :)

Gość gość
ja polecam sab simplex ale espumisan tez sie sprawdzał u nas, syn ma 4 m-ce i juz jest super :)

Gość gość
Moze zmien tez butelke? Polecam tez smoczki antykolkowe z systemem odpowietrzania. My uzywamy Lovi i jestesmy zadowoleni. Sprobuj tez zmienic technike karmienia- moze w innej pozycji,moze rob przerwy co kilka minut,nie doprowadzaj do sytuacji,ze dziecko jest bardzo glodne,bo wtedy je lapczywie.