Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY DRUGIE ZONY SA GORSZE JAK POWINNAM SIE CZUĆ

Polecane posty

Gość gość

Bede druga zona mijego faceta on 40 lat a ja 26. Z poprzednia ma rozwod nie mieli dzieci i mieli tylko cywilny slub. Ja bede miec z nim skromny slub kościelny dla najbliższych. Bez wesela. Ale ogolnie czy jako druga zona bede postrzegana jako gorsza? Kocham go chce z nim byc. Yroszke boli mnie ze z poprzednia byl 12 lat. Ja z nim jestem dopiero 2. Choc on mi tlumaczy ze tamto bylo pomylka bo byli z przyzwyczajenia bardziej a niebylo uczucia to ja mam takie poczucie niższości. Nie jest bogaty ale to bardzo dobry człowiek i za jego dobroc go kocham.

Gość gość
Raczej byla zona to ta gorsza

Gość gość
Frajernia kajfusy klajniaki n00b'y przegrancy z debiliady i wariaci i robole i gmin motloch plebs pospolstwo i rozplodowe marionetki und picca and hlep i zapjeanka i czisburger majonezos keczupos musztardyja

Gość gość
Ja jestem tą drugą i uważam się za lepszą bo skoro się rozpadło jego pierwsze małżeństwo to znaczy że nie byli dobrym małżeństwem.

Gość gość
To tamto małżeństwo bylo porazka

Gość gość
To malzenstwo tez bedzie porazka :D I jeszcze ten tekst ze nie jest bogaty... I tak wiemy ze na hajs polecialas :)

Gość gość
Uwierz mi nie ma hajsu.

Gość gość
Nikt nie ma szmalczyku w tych czasach bo hajsu i kapuchy i geldu i dziengow i many i grosiwa i myntu slantu pengersow brak w tym bezrobociu calym a pracuje frajernia z debiliady

Gość gość
może naprawdę cię kocha a może przyzwyczai się do ciebie tak jak do tamtej na 12 lat. różnie to bywa

Gość gość
Po prostu ja zawsze mialam niska samoocene i nie moge w to uwierzyc se ktos moze mnie kochac zawsze sie czuje gorsza od innych nie wiem czemu. Boje sie zebym nue byla gorsza od poprzedniej tylko lepsza.

Gość gość
Taki stary ramol :-D

Gość gość
E tam. Jak sie rozstali, to nie dlatego, ze byli dla siebie najlepsi, tylko odwrotnie. Czesto faceci niechetnie wchodza w nowe zwiazki malzenskie po rozwodach. Jesli sie na to zdecydowal z Toba, to jestes dla niego najlepsza

Gość gość
Dziękuję za słowa otuchy. Od dziecka miałam wpajane zeby we wszystkim byc najlepsza, pierwsza. Tu tak nie jest. Będę druga, miłość nie wybiera. Czasami myślę, czy mnie kocha bardziej niz pierwsza, wiem ze to dziecinne, ale czasem tak mam.