Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zapłodnienie bylo mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

CHodzi o to,ze od dwóch miesięcy uprawiam seks z moim chłopakiem. (mamy 16 lat) Od tego czasu zawsze używaliśmy prezerwatyw dobrej jakosci,nic sie nie stało.Jestem teraz w 5 dniu okresu,ale wczoraj stwierdzilismy ze chcielibysmy spróbować seksu podczas krawienia (teraz uwazam ze to był głupi pomysł) Najpierw z gumką,potem robiliśmy to bez niej.Doszedł we mnie,ale stwierdziłam,ze nie ma obaw bo przecież mam okres... Potem troche poczytałam i juz nie wiem...Skoro mam długie i nieregularne cykle,to czy po okresie mogę miec dni płodne? i czy plemniki mogą dac rade przezyc około 3 dni w takich warunkach? smutas.gif proszę o odpowiedź Pisałam to pare dni temu,juz jestem po okresie,ale nadal sie zastanawiam...

Gość gość
Jeśli nieregularne - jest taka możliwość. Ale myślę że dość mała. Myślę że ok 20%.

Gość gość
Dzieci robią dzieci. Współczuję głupoty.

Gość gość
Rzeczywiście 16 lat? Patologia?

Gość gość
Ja podobno jestem dzieckiem z 'bezpiecznego okresu' he he. Mamuśka też myślała, że skoro końcówka okresu, to można zaszaleć :D No i jestem :D Gratuluje ci autorko pomysłu zrezygnowania z antykoncepcji w wieku 16 lat, brawo za pomysłowość :O

Biorę tabletki Syndi 35 od dwoch miesiecy, wczesniej bralam sylwie 20. Podczas pierwszego opakowanie Syndi 35 (6dzien brania)wspolzylam z chlopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia. Dwadzieścia jeden dni pozniej dostalam krawaienie z odstawienia. Wykonalam ten badanie hcg=3.1 następnie powtorzylam po 48 godzinach wynik byl <2.0 nastepnie powtorzylam badanie hcg dziewięć dni pozniej takze <2.0. Zrobilam takze domowe testy wszystkie negatywne. Pieć tygodni po stosunku wykonalam usg dopochwowe i wyszlo ze trzon macicy tyłopochyleniu o gładkich eobrysach i jednorodnej echogennosci owymiarach 47*38mm, endometrium linijne jednorodne o grubości 3.2mm obie warstwy.jajniki drobnopęcherzykowate. Zatoka Douglasa wolna. Dostalam takze drugiego krwawienia z odstawienia co do dnia i godziny jak poprzednio czy istnieje ryzyko ze jestem w ciazy.