Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie faceta sprzedajacego mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

kupuje mieszkanie i mam problem ze sprzedajacym- otoz moje podejrzenia wzbudzil fakt ze od poczatku naciskal na 'swojego' notariusza [ktory jest jego kolega].... ja natomiast zaproponowalam poleconego mi notariusza i prosilam zeby do niego zaniosl dokumenty niezbedne do sporzadzenia umowy-sprzedazy mieszkania bowiem przyjelo sie ze to kupujacy wybiera notariusza... on natomiast zadzwonil do mnie na drugi dzien-skrytykowal wybranego przeze mnie notariusza mowiac ze ma kiepskie opinie, popelnia bledy itp ... znow zaczal mnie namawiac na wlasnego notariusza... powiedzialam ze przemysle zmiane notariusza... za kilka godzin od tej rozmowy otrzymalam od niego sms ze dokumenty zaniosl do wlasnego notariusza i zarezerwowal u niego termin ... co o tym sadzicie?

Gość gość
Może sprzedaje to mieszkanie już któryś raz i dlatego Cię ciągnie do swojego notariusza :) nie bądź głupia

Gość gość
zapytaj go wprost czy dostaje kase za naganianie mu klientow

Gość gość
a czy Ty mozesz sprawdzic opinie JEGO notariusza?

Gość gość
jak to jest jego kolega, to chyba nie jest dziwne, że che mu dać zarobić?

Gość gość
boje sie ze z mieszkaniem jest cos nie tak pod katem prawnym lub chce zeby w akcie notarialnym byly niekorzystne dla mnie zapisy - dlatego nalega na swojego notariusza czy moje obawy sa sluszne?