Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czeka mnie tak przesrane życie..

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy się cieszą, bawią, kochają. Też tak miałem do niedawna. Teraz tylko siedzę oszpecony w moim pokoju i z domu nie wychodzę i będę zawsze sam, samotny, brzydki, nieszczęśliwy. Tak to byłem ładny i szczęśliwy i lubiany. A teraz co mi pozostaje z tego życia?

Gość gość
to pokaż im, nie raniąc nikogo, że też potrafisz... potrafisz? :)

Gość gość
Z takim ryjem to mnie nikt nie pokocha. Gwalcić nie chce. Zresztą ja się źle czuje ze sobą. Mam oszpecone oczy, okropne. Nie potrafię. Wiedzma na mnie rzuciła urok.

Gość gość
więc ci nie pomogę, i nikt tu, chyba że chcesz coś zmienić :) na początek co umiesz? :)

Gość gość
I dobrze ci tak. Widac że byłeś idiotą i nadal jesteś. Takie rzeczy są po coś!!! Może sobie coś przemyślisz i będziesz dziękował że nie jesteś dawnem wpatrzonym w swoje ciuchy i wdzięczącym sie do lusterka. Pomysl gdybys nadal był ładny zostałabys takim debilem jak teraz a tak to masz szansę na zmianę. Przestań marzyc o urodzie!!

Gość gość
Nic bo dodatkowo jeszcze jestem chory na miastenie, przygłuchawy i dużo glupszy po tej operacji. Nawet wzrok gorszy. Gdybym miał swoje oczy przynajmniej czuł bym się sobą, brzydkim i chorym ale sobą i jakoś by to było.. :(

Gość gość
Dobrze mi tak? Ku/rwa ciekawe jak Ty wyglądasz. Ja się czuje jak ktoś inny bo mi wyzarlo oczy. To mnie najbardziej stresuje.

Gość gość
Przeklęto mnie i to dlatego. Nie byłem de/bilem.