Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS to ludzie pełni nienawiści to widac'

Polecane posty

Gość gość

Wywyższają się , rzucają jadem, bardzo to mi się podoba,boję się o Polskę Gdzie są normalni ludzie?

Gość gość
bardzo mi się to nie podoba, nie chcą dobra naszego kraju, robią to dla siebie

Gość gość
ja jestem normalna, nie obwiniam calego swiata za swoje niepowodzenia, nie jestem podejrzliwa i zazdrosna jak wiekszosc zwolennikow PISu

Gość gość
I w Pisusr to swiniopasy i pisdzielce pisiory

Gość gość
Kaczyński po stracie brata stracił rozum, oskarża o zamach na Smoleńsk, jest zawistny

Gość gość
Czegoś nie rozumiesz! Platforma, to obcy, głównie Ż ydzi i komunistyczne spec. służby, komunistyczna nomenklatura, która w ciagu ostatnich 25 latach ukradła nam Polakom wszystko to co nasi dziadkowie i ojcowie zbudowali po ostatniej wojnie ! PiS, to Polska, to jak matka, która jest różna, ale nawet gdy da klapsa, to nadal jest nasza, bo matkę się ma jedną ! Dość waszych rządów! Polacy, głównie młodzi, którym odmawiano prawa do patriotyzmu, nazywając w waszych mediach , patriotów faszystami, nacjonalistami, odmawiając im prawa do czczenia naszych bohaterów, przejrzeli na oczy, w końcu dojrzeli was, wewnętrznych wrogów!

Gość gość
Co ty pieprzysz a w Pisie to nie ma Żydów i Komunistów? Sam Kaczyński odznaczył Jaruzelskiego

Gość gość
Nie podoba się nowy Prezydent, nie podoba się PiS , do wściekłości doprowadza osoba Kaczyńskiego - jedynego człowieka, który ani na moment nie odwrócił się od interesów Polski. Dziwne to. Jestem bezpartyjna i za rządów SLD, a następnie PiS mogłam mówić co myślę bez cienia obawy, że obróci się to przeciwko mnie. Niespecjalnie też wnikałam kto siedzi przy sterach. Prawdziwy obraz wolności poczułam dopiero za samo-rządów PO. Jak nie jesteś z nami tzn. ze jesteś przeciwko nam i najlepiej won. Nigdy tak nie było, nigdy. Czego więc mam się teraz bać? Wprost przeciwnie mam teraz rodzi się nadzieja, że jeszcze doczekam czasów, że Polska będzie dla wszystkich Polaków, a nie dla wybranych

Gość gość
PIS głupoty gada o Polsce wolnej ,kłamią w żywe oczy

Gość gość
Pis jezdzi na lochach a po na knurach a pod sejm podjechal putin na taczce ukrainskiej

Gość gość
Widać że jakiś wsciekły leming dostał sraczki :D

Gość gość
Przestań. Wyrzuć ze swojego slownika slowo nienawiść. Kazdy z nas ma prawo do wlasnych poglądów politycznych, do gustów i indywidualnych smaków. Kazdy czlowiek jest inny, niepowtarzalny. Łączy nas, Polaków praca na rzecz wspólnego dobra, uczciwośc i patriotyzm. Nikt nie jest dla drugiego wrogiem. Smiertelnym. Bo nienawidziec mozna tylko psychopatycznych morderców, sadystycznych gwalcicieli. W codziennych międzyludzkich relacjach, slowo nienawisc nie powinno byc uzywane. Im więcej jednosci, szacunku do drugiego czlowieka, tym lepiej. Róbmy swoje, kazdy najlepiej, jak potrafi.