Gość gościnny by Napisano Maj 29, 2015 Mam taki problem z koleżanką . Otóż juz od września podoba mi sie ona ,chodzi ze mną do szkoły .W ogóle z nią nie gadalem ,ani nie pisalem ani nic dopiero jakoś tak na poczatku albo w środku kwietnia zacząłem z nią pisać . Nie pisalem do niej zbyt często ,poprostu tak sporadycznie ,żeby pamiętała ,że istnieje . W szkole mówiłem jej część . Jakiś miesiąc temu spotkałem ja na obiedzie i sie dosiadlem do niej ,fajnie nam sie gadalo ona zadawała mi pytania ja jej tez itp .Tydzień potem poszlem z jej koleżanką do jej pokoju . Pogadalem sobie z nią z 15 minut i wyszlem ( ona mieszka w internacie kolo szkoły ) Potem tez z nią zacząłem pisać ,pisalem jej ze ładnie wygląda i takie d**erele . Pisalem z nią o moich zainteresowaniach itp . Później napisałem jej czy nie chciałaby iść ze mna na spacer jakiś .Ona odpisala ze dziś nie może ,wiec ja napisałem jej kiedy może ? Nic nie odpisala . Potem za jakiś czas napisałem jej ze mi sie podoba i ,ze chciałbym być z nią para ( wiem ,ze glupio zrobiłem ale wstydzilbym sie jej to w twarz powiedzieć ) Ona napisała ze nieszuka chłopaka i niechce naradzie z nikim być .Napisałem jej czy ktoś ja zranił ? Ona napisała ze tak .Napisala jeszcze ze to jest dziwne . Ja nie wiedziałem o co jej chodzi wiec napisałem jej ,ze domyslam sie co jest dziwne ,otóż to ze jej nie znam w ogóle .Ona napisała ze tak . Noi chciałem ja jakoś bardziej poznać ,ale od tego momentu co jej to napisałem czuje ze ma mnie w d***e .W szkole odpowiada mi ,czesc tak jakby od niechcenia . Na obiedzie gdy sie dosiadlem do niej i do jej 2 koleżanek tez dziwna była , nie chciało jej sie ze mną gadać tak mi sie wydaje .Wczoraj byłem na obiedzie i myślałem ze sie do mnie dosiadzie ale ona mnie olala siadla z jakąś dziewczyna i swoja koleżanką i zaczęły SE gadac . Potem na obiad przyszła moja kolezanka i widziała ze jestem smutny i juz odrazu wiedziała o co jestem smutny Kurde ja niewiem czy ona ma mnie w d***e czy robi tak specjalnie żebym zwrócił na nią uwagę ? Ale wydaje mi sie ze ma mnie w d***e . A normalnie z nią pisze ,szybko odpisuje . Wiec niemam pojęcia o co jej chodzi . I wczoraj napisałem jej dlaczego nieaiadla ze mną ona napisała ze chciała ze swoja koleżanką pogadac . Jajej napisałem ::::: haha śmieszne ,ona odpisala mi tez , ja jej odpisalem ze to nie miało być śmieszne ,a ona mi ze dziwny jestem . Zauwazylem ze nieskumala o co mi chodziło wiec jej napisałem ze mnie okłamuje ponieważ ciągle w szkole lazi i gada z ta swoja koleżanką wiec dziwne ze teraz tez chce pogadac sobie z nią . Ona costam napisała ,no,no widzę ze wszyscy mówią za mnie . Ja jej napisałem ze nikt nic nie mówi za nia tylko ze sie tego domyslilem . Jak myśliMam taki problem z koleżanką . Otóż juz od września podoba mi sie ona ,chodzi ze mną do szkoły .W ogóle z nią nie gadalem ,ani nie pisalem ani nic dopiero jakoś tak na poczatku albo w środku kwietnia zacząłem z nią pisać . Nie pisalem do niej zbyt często ,poprostu tak sporadycznie ,żeby pamiętała ,że istnieje . W szkole mówiłem jej część . Jakiś miesiąc temu spotkałem ja na obiedzie i sie dosiadlem do niej ,fajnie nam sie gadalo ona zadawała mi pytania ja jej tez itp .Tydzień potem poszlem z jej koleżanką do jej pokoju . Pogadalem sobie z nią z 15 minut i wyszlem ( ona mieszka w internacie kolo szkoły ) Potem tez z nią zacząłem pisać ,pisalem jej ze ładnie wygląda i takie d**erele . Pisalem z nią o moich zainteresowaniach itp . Później napisałem jej czy nie chciałaby iść ze mna na spacer jakiś .Ona odpisala ze dziś nie może ,wiec ja napisałem jej kiedy może ? Nic nie odpisala . Potem za jakiś czas napisałem jej ze mi sie podoba i ,ze chciałbym być z nią para ( wiem ,ze glupio zrobiłem ale wstydzilbym sie jej to w twarz powiedzieć ) Ona napisała ze nieszuka chłopaka i niechce naradzie z nikim być .Napisałem jej czy ktoś ja zranił ? Ona napisała ze tak .Napisala jeszcze ze to jest dziwne . Ja nie wiedziałem o co jej chodzi wiec napisałem jej ,ze domyslam sie co jest dziwne ,otóż to ze jej nie znam w ogóle .Ona napisała ze tak . Noi chciałem ja jakoś bardziej poznać ,ale od tego momentu co jej to napisałem czuje ze ma mnie w d***e .W szkole odpowiada mi ,czesc tak jakby od niechcenia . Na obiedzie gdy sie dosiadlem do niej i do jej 2 koleżanek tez dziwna była , nie chciało jej sie ze mną gadać tak mi sie wydaje .Wczoraj byłem na obiedzie i myślałem ze sie do mnie dosiadzie ale ona mnie olala siadla z jakąś dziewczyna i swoja koleżanką i zaczęły SE gadac . Potem na obiad przyszła moja kolezanka i widziała ze jestem smutny i juz odrazu wiedziała o co jestem smutny Kurde ja niewiem czy ona ma mnie w d***e czy robi tak specjalnie żebym zwrócił na nią uwagę ? Ale wydaje mi sie ze ma mnie w d***e . A normalnie z nią pisze ,szybko odpisuje . Wiec niemam pojęcia o co jej chodzi . I wczoraj napisałem jej dlaczego nieaiadla ze mną ona napisała ze chciała ze swoja koleżanką pogadac . Jajej napisałem ::::: haha śmieszne ,ona odpisala mi tez , ja jej odpisalem ze to nie miało być śmieszne ,a ona mi ze dziwny jestem . Zauwazylem ze nieskumala o co mi chodziło wiec jej napisałem ze mnie okłamuje ponieważ ciągle w szkole lazi i gada z ta swoja koleżanką wiec dziwne ze teraz tez chce pogadac sobie z nią . Ona costam napisała ,no,no widzę ze wszyscy mówią za mnie . Ja jej napisałem ze nikt nic nie mówi za nia tylko ze sie tego domyslilem . Jak myślicie ona mnie zlewa czy co ? Ja chciałbym o niej zapomnieć ale sie nie da .Ciągle o niej myślę i to hujowo bo ona ma mnie chyba w d***e ale nie jestem na 100 % pewny . Wydaje mi sie ze w szkole zerka na mnie i patrzy co robię . i niewiem czy zlewa mnie czy robi tak specjalnie . Ona jakąś p******a jest sz ona mnie zlewa czy co ? Ja chciałbym o niej zapomnieć ale sie nie da .Ciągle o niej myślę i to hujowo bo ona ma mnie chyba w d***e ale nie jestem na 100 % pewny . Wydaje mi sie ze w szkole zerka na mnie i patrzy co robię . i niewiem czy zlewa mnie czy robi tak specjalnie . Ona jakąś p******a jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach