Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gościnny by

dziewczyna dziwnie sie zachowuje

Polecane posty

Gość gościnny by

Mam taki problem z koleżanką . Otóż juz od września podoba mi sie ona ,chodzi ze mną do szkoły .W ogóle z nią nie gadalem ,ani nie pisalem ani nic dopiero jakoś tak na poczatku albo w środku kwietnia zacząłem z nią pisać . Nie pisalem do niej zbyt często ,poprostu tak sporadycznie ,żeby pamiętała ,że istnieje . W szkole mówiłem jej część . Jakiś miesiąc temu spotkałem ja na obiedzie i sie dosiadlem do niej ,fajnie nam sie gadalo ona zadawała mi pytania ja jej tez itp .Tydzień potem poszlem z jej koleżanką do jej pokoju . Pogadalem sobie z nią z 15 minut i wyszlem ( ona mieszka w internacie kolo szkoły ) Potem tez z nią zacząłem pisać ,pisalem jej ze ładnie wygląda i takie d**erele . Pisalem z nią o moich zainteresowaniach itp . Później napisałem jej czy nie chciałaby iść ze mna na spacer jakiś .Ona odpisala ze dziś nie może ,wiec ja napisałem jej kiedy może ? Nic nie odpisala . Potem za jakiś czas napisałem jej ze mi sie podoba i ,ze chciałbym być z nią para ( wiem ,ze glupio zrobiłem ale wstydzilbym sie jej to w twarz powiedzieć ) Ona napisała ze nieszuka chłopaka i niechce naradzie z nikim być .Napisałem jej czy ktoś ja zranił ? Ona napisała ze tak .Napisala jeszcze ze to jest dziwne . Ja nie wiedziałem o co jej chodzi wiec napisałem jej ,ze domyslam sie co jest dziwne ,otóż to ze jej nie znam w ogóle .Ona napisała ze tak . Noi chciałem ja jakoś bardziej poznać ,ale od tego momentu co jej to napisałem czuje ze ma mnie w d***e .W szkole odpowiada mi ,czesc tak jakby od niechcenia . Na obiedzie gdy sie dosiadlem do niej i do jej 2 koleżanek tez dziwna była , nie chciało jej sie ze mną gadać tak mi sie wydaje .Wczoraj byłem na obiedzie i myślałem ze sie do mnie dosiadzie ale ona mnie olala siadla z jakąś dziewczyna i swoja koleżanką i zaczęły SE gadac . Potem na obiad przyszła moja kolezanka i widziała ze jestem smutny i juz odrazu wiedziała o co jestem smutny Kurde ja niewiem czy ona ma mnie w d***e czy robi tak specjalnie żebym zwrócił na nią uwagę ? Ale wydaje mi sie ze ma mnie w d***e . A normalnie z nią pisze ,szybko odpisuje . Wiec niemam pojęcia o co jej chodzi . I wczoraj napisałem jej dlaczego nieaiadla ze mną ona napisała ze chciała ze swoja koleżanką pogadac . Jajej napisałem ::::: haha śmieszne ,ona odpisala mi tez , ja jej odpisalem ze to nie miało być śmieszne ,a ona mi ze dziwny jestem . Zauwazylem ze nieskumala o co mi chodziło wiec jej napisałem ze mnie okłamuje ponieważ ciągle w szkole lazi i gada z ta swoja koleżanką wiec dziwne ze teraz tez chce pogadac sobie z nią . Ona costam napisała ,no,no widzę ze wszyscy mówią za mnie . Ja jej napisałem ze nikt nic nie mówi za nia tylko ze sie tego domyslilem . Jak myśliMam taki problem z koleżanką . Otóż juz od września podoba mi sie ona ,chodzi ze mną do szkoły .W ogóle z nią nie gadalem ,ani nie pisalem ani nic dopiero jakoś tak na poczatku albo w środku kwietnia zacząłem z nią pisać . Nie pisalem do niej zbyt często ,poprostu tak sporadycznie ,żeby pamiętała ,że istnieje . W szkole mówiłem jej część . Jakiś miesiąc temu spotkałem ja na obiedzie i sie dosiadlem do niej ,fajnie nam sie gadalo ona zadawała mi pytania ja jej tez itp .Tydzień potem poszlem z jej koleżanką do jej pokoju . Pogadalem sobie z nią z 15 minut i wyszlem ( ona mieszka w internacie kolo szkoły ) Potem tez z nią zacząłem pisać ,pisalem jej ze ładnie wygląda i takie d**erele . Pisalem z nią o moich zainteresowaniach itp . Później napisałem jej czy nie chciałaby iść ze mna na spacer jakiś .Ona odpisala ze dziś nie może ,wiec ja napisałem jej kiedy może ? Nic nie odpisala . Potem za jakiś czas napisałem jej ze mi sie podoba i ,ze chciałbym być z nią para ( wiem ,ze glupio zrobiłem ale wstydzilbym sie jej to w twarz powiedzieć ) Ona napisała ze nieszuka chłopaka i niechce naradzie z nikim być .Napisałem jej czy ktoś ja zranił ? Ona napisała ze tak .Napisala jeszcze ze to jest dziwne . Ja nie wiedziałem o co jej chodzi wiec napisałem jej ,ze domyslam sie co jest dziwne ,otóż to ze jej nie znam w ogóle .Ona napisała ze tak . Noi chciałem ja jakoś bardziej poznać ,ale od tego momentu co jej to napisałem czuje ze ma mnie w d***e .W szkole odpowiada mi ,czesc tak jakby od niechcenia . Na obiedzie gdy sie dosiadlem do niej i do jej 2 koleżanek tez dziwna była , nie chciało jej sie ze mną gadać tak mi sie wydaje .Wczoraj byłem na obiedzie i myślałem ze sie do mnie dosiadzie ale ona mnie olala siadla z jakąś dziewczyna i swoja koleżanką i zaczęły SE gadac . Potem na obiad przyszła moja kolezanka i widziała ze jestem smutny i juz odrazu wiedziała o co jestem smutny Kurde ja niewiem czy ona ma mnie w d***e czy robi tak specjalnie żebym zwrócił na nią uwagę ? Ale wydaje mi sie ze ma mnie w d***e . A normalnie z nią pisze ,szybko odpisuje . Wiec niemam pojęcia o co jej chodzi . I wczoraj napisałem jej dlaczego nieaiadla ze mną ona napisała ze chciała ze swoja koleżanką pogadac . Jajej napisałem ::::: haha śmieszne ,ona odpisala mi tez , ja jej odpisalem ze to nie miało być śmieszne ,a ona mi ze dziwny jestem . Zauwazylem ze nieskumala o co mi chodziło wiec jej napisałem ze mnie okłamuje ponieważ ciągle w szkole lazi i gada z ta swoja koleżanką wiec dziwne ze teraz tez chce pogadac sobie z nią . Ona costam napisała ,no,no widzę ze wszyscy mówią za mnie . Ja jej napisałem ze nikt nic nie mówi za nia tylko ze sie tego domyslilem . Jak myślicie ona mnie zlewa czy co ? Ja chciałbym o niej zapomnieć ale sie nie da .Ciągle o niej myślę i to hujowo bo ona ma mnie chyba w d***e ale nie jestem na 100 % pewny . Wydaje mi sie ze w szkole zerka na mnie i patrzy co robię . i niewiem czy zlewa mnie czy robi tak specjalnie . Ona jakąś p******a jest sz ona mnie zlewa czy co ? Ja chciałbym o niej zapomnieć ale sie nie da .Ciągle o niej myślę i to hujowo bo ona ma mnie chyba w d***e ale nie jestem na 100 % pewny . Wydaje mi sie ze w szkole zerka na mnie i patrzy co robię . i niewiem czy zlewa mnie czy robi tak specjalnie . Ona jakąś p******a jest

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować