Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam niepracującego faceta

Polecane posty

Gość gość

Ma 24 lata, odkąd skończył szkołę nie pracował. Miał tylko półroczny staż z up, na którym zarabiał. Staż mu się skończył i od tamtej chwili nie pracuje. Utzrzymują go rodzice, jest jedynakiem, widać, ze niczego mu nie brakuje, ma 3 laptopy, same drogie i markowe ciuchy. Ja pracuję, a nie stać mnie ani na taki sprzęt, ani na ciuchy. Facet bardzo za mną biega, ale czy warto wiązać się z kimś, kto nie pracuje? Ponoć niedługo ma szukać pracy- tak mówi, ale od roku jest w takiej sytuacji, a jego kuzyn mówił, ze on wciąż powtarza, że pójdzie szukać, a nie szuka. Co sądzicie, czy warto? A może się zmieni? Facet poza tym nie ma nałogów, jest inteligentny, choć typ takiej ciapy, co to gwoździa wbić nie potrafi. Lata każdego dnia do mnie pod pracę, spokoju nie daje.

Gość gość
wiesz co nie wiem ... nigdy nie miałam takiej sytucji

Gość gość
Mam tyle samo lat co on, i nigdy nie pracowałem, siedzę sobie na utrzymaniu rodziców i oni mi wszystko fundują. Jest mi dobrze.

Gość gość
Cwaniak zawsze wygrywa i jeden cwaniak sam pokona armie frajerow dla ceaniska szwab und kacam and uk i usa i cala skandynawia sa frajerami glupimi i rozpijczonami z debiliady swiniopasow

Gość prawictwo pospolite 137
ja mam 30 lat i nigdy nie pracowałem i też mi jest dobrze .. Ciesze sie ze nie mam dzieci , bo musiałbym isc do roboty jak zostałbym ojcem

Jak mam 25 lat i tylko 3 miesiące robiłem na praktykach w zawodówce. Też się ciesze, że nie muszę zapierniczać na dzieciaki. Ogólnie życie singla ma więcej plusów niż życie w związku, ale brakuje mi seksów.

Gość gość
Też robiłem na praktykach w zawodówce. Ale to się chyba nie liczy. Nienawidziłem tych praktyk. Niektórzy sie nade mną znęcali tam, bo byłem leszczem.

Gość gość
jakbym został ojcem to czułbym presje na pracę , a dzieki temu ze nie mam dzieci to nie czuje zadnej presji .. Mogę miec wszystko w czterech literach .. Planuje popracowac 5 lat w życiu i to mi powinno wystarczyć .. Więcej nie musze i nie chce ..

Gość gość
Ja akurat pracować muszę, gdyż z biednej rodziny pochodzę. MMieszkam z rodzicami, mam 25 lat, a zarobione pieniądze odkładam na własne mieszkanie. On chce poważnego związku- mówił mi to, ale przyznał też, że on nie lubi pracować, nie lubi rano wstawać- śpi do 14, później całymi dniami gra na komputerze, jednoczesnie twierdzii, ze szuka kobiety, z którą założy rodzinę, bo rodzinę chciałby mieć, więc zapewne się zmieni i pójdzie do pracy, skoro chce rodziny

ja na szczęscie pracować nie musze , bo moi rodzice nie są bardzo biedni , oboje pracują .. Gdybym został ojcem to bym chciał pracowac , na szczęscie robie wszystko by ojcem nie zostać , unikam kobiet by nie zniszczyć sobie życia dzieciakiem

Gość gość
Na nie zamierzam dużo pracować, narazie nie idę do pracy. Dobrze mi na tyłeczku swoim, a jakie jedzonko mam, rodzice na siłkę dają, na terapię, na pizze, na kebaby i różne przyjemności. Spróbuje wyrwać kasę na prostytutkę.

i drugi powód - nie mam pieniedzy na randki , a od rodziców nie będę brał , bo karzą mi isc do roboty

Gość gość
on nie jest ciapą, trzeźwo myśli , rodzice kiedyś umrą, kto go będzie utrzymywać ? więc znalazł pierwszą naiwną i myśli, że się na tobie uwiesi. daj mu szansę i bądź z utrzymankiem lub olej go i patrz jak doi inną ;)

Gość gość
Mam 32 lata od czasu do czasu zdarza mi sie popracowac jeden dzien w tygodniu tak to zyje z zasilkow ale jest ok starcza bo kie mam dzieci ostatnio walac sie do wyra po spacerze taka mysl mi zawitala w glowie wlasnie "k..a jak to dobrze ze nie mam dzieci mozna sie walnac do wyra nic nie robic ufff" czasami babcia mi cos wysle i jakos sie kreci bo jestem dosc oszczedny

Gość gość
Bieda w polsce i pracy nie ma i na jedzenie nie stac polakow bo zarobki niskie smutno w polsce i dzieci mniej sie rodzi i bogactwa malo w polsce i glodni polacy i polska nie zywi swoich dzieci

Gość gość
Daj mu szanse, może się zmieni, ma dopiero 24 lata, w tym wieku wielu nie pracuje

Gość gość
Ja też nie pracuję, a mam dziewczynę i jej to nie przeszkadza