Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszkaa

Tadammm

Polecane posty

Gość gość
Cynic? Nikt nie zna Moje nicku :)

Gość gość
http://zapodaj.net/fe8ff54252d83.jpg.html Mi się ten chłopak bardzo podoba ❤️ Ale i tak nie mam u niego szans, bo jestem jeszcze większą sierotą niż on, nigdy chłopaka nie miałam, nie pracuje, mam 23 lata, mam z 10kg nadwagi i jestem bardzo nieśmiała :(

Gość gość
Siema Oszka słodziaku ❤️

Nie jestem żadnym pijakiem, więc sie odczep ok? Już mam Cie naprawdę dość prawik. Rób co chcesz, pisz sobie co chcesz ale nie do mnie i nie koło mnie, dobra? Bo ja Ci nic nie robie

Nie strasz jej i nie mierz wszystkich swoją miarą prawik. Oszka, no po to chce ci dać swoją żebyś miała zabezpieczenie, ale ja nie mam zamiaru wstawiać twojej foty, to tylko na mój użytek, zresztą potem ty mogła byś moją wstawić a nie chciałbym bo nie jestem takim ekshibicjonistom jak Prawik co dziennie wstawia kilka swoich fot, cenie sobię prywatność a nie wywlekanie swojego wizerunku na publicznym forum tym bardziej na kafe wśród świrów i przegrywów :o

KURWA!!! :o Nie jestem żadnym pijakiem. Daj mi spokój chłopie prosze Cie, co ja ci takiego zrobiłem? To że skopiowałem od ciebie w nikcu "24 lata"? za to sie na mnie odgrywasz? Kurwa nic mu nie robie, a sie na mnie uwziął, daj mi wreszcie spokój bo mnie już wnerwiasz

Pamietaj Przemek ze jestem informatykiem i nie tak latwo jest mnie oszukac

Ale ja Ciebie nie chce oszukać Oszka :o Ja już pytałem raz czy dwa czy mam dać ci spokój, fajna jesteś i lubie Cie, ale widze że ten typ jest strasznie zazdrosny i dlatego robi na mnie jakieś najazdy. Jak chcesz to sie odwale dla spokoju i zdrowia psychicznego bo serio już mnie ten koleś powoli wyprowadza z równowagi

Gość gość
Oszka to właśnie pijak debilu :D

Gość gość
Przemo, oszka to pijak! :D

Gość gość
Kręci Tobą jak chce i to od dawna hehe

Nie chce Ci jej odebrać, czemu nie masz pretensji do innych gdy z nią piszą? Ja tylko czasem wymienie z nią zdanko a ty już na mnie skaczesz jakbym Ci nie wiadomo co zrobił i podkreślam ostatni raz, nie jestem żadnym pijakiem!

Gość gość
no on pisze wierszem o to ci chodzi?

Gość gość
ide do kolezanki bede jutro spokojnej nocy moi mili :* O.

Chodzi Ci o to że ją zarywam? Jest wolną kobietą, niczyją własnością i przede wszystkim ma swój rozum i wolność wyboru. Prawik nie jesteś całym światem, cały świat nie jest Tobą. Na świecie facetów pare miliardów, Oszka ma wielki wybór :) Ale tak jak powiedziałem, jeśli ona mi powie wprost że mam dać spokój bo jest twoją dziewczyną to ja to uszanuje i sie odwale, ale chce jasnej deklaracji w tej sprawie.

Gość gość
On po prostu potrafi bajerować Przemek, a ty nie bardzo. Musisz sie podszkolić, widać że obycia z kobietami nie masz

Gość gość
Oszkaa to pijak?! Jprd....

Gość oszkaa
To nie ja pisałam Przemek

Gość oszkaa
Pora na kawusíe