Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość gość

Gdy na niego patrze dluzszy czas,albo po prostu przez chwilę ale on czuje, że go obserwuje, zaczyna się nerwowo zachowywać, gdy coś je od razu się krztusi, ,zerka na mnie nerwowo, jakby mnie kontrolował. Czasami mi się przygląda, gdy pytam dlaczego nic nie odpowiada.' Przy dłuższym spojrzeniu z mojej strony, czerwieni się, cała twarz, szyja, ręce... Gdy w jego obecnosci jakis facet sie do mnie usmiechnie,powie cos milego, jest zły, gdy usłyszy mój zachwyt nt. jakiegos faceta albo poglądy w tej sferze od razu komentuje, nie dosłownie ale rzuca aluzje odnosnie tego co usłyszał, raz rozmawiałam z koleżanką, on podsłuchiwał,mowilam ze podoba mi się ktoś. Potem on do mnie, że faceci się zakochują a kobiety są takie podłe i tak często zmieniają obiekty zainteresowan,ze tylko im zalezy na kasie, ch.uju i w ogole. Czasami zachowuje sie jak dzentelmen a czasami jest bezczelny. . Ostatnio szedł do sklepu na drugim koncu miasta ,prosilam go o cos, niby nie bylo ale obok jest sklep w ktorym mogla byc ta rzecz, powiedzial,ze nie chcialo mu sie dalej chodzic i szukac.Wiec o co mu chodzi?

Gość gość
moze komus jednak chce sie przeczytac i doradzic. :p mlodzi i niedoswiadczeni jestesmy :D

Gość gość
up

Gość gość
ojejku kolejny ttemat na durny temat bo to po polskiemu tak nauczyli rodzice a teraz nie da sie oduczyc tak zainteresowany wsadzeniem penisa na kilka sekund 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA