Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie poprosić chłopaka o zrobienie testu na HIV?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak wraca za 2 tygodnie z wymiany studenckiej. Przez prawie pół roku był w Meksyku. Ufam mu, ale nie w 100% bo jednak był to długi okres czasu, on jest imprezowy, poznawał dużo ludzi. W jaki sposób poprosić go żeby po powrocie zrobił test na obecność wirusa HIV? Jakich argumentów użyć? Wiadomo, że odbierze to jak posądzenie o zdradę, ale to jest moje zdrowie i wolałabym mieć na papierze, że niczego nie przywiózł po tej półrocznej imprezie.

Gość gość
nareszcie jakas madra dziewczyna:-) powiedz mu prawde ze sie obawiasz o swoje zdrowie i po tak dlugim czasie chcesz byc pewna czy przyjechal zdrowy.masz racje nie daj mu d00/py ,podoba mi sie ze dbasz o siebie 😘

Gość gość
Dokładnie poproś go ponieważ boisz się o swoje zdrowie.

Gość gość
nie pros go ,tylko go zaprowadz i zmus do zbadania sie, jak tego nie bedzie chcial zrobic to znaczy ze byl z jakas mehikanka jak cie kocha i mu na tobie zalezy to zostawi krew do analizy bez protestow!

Gość gość
bardzo mądra dziewczyna

Gość gość
Hmm... Jeśli był grzeczny, to może się obrazić, ale wcale Ci się nie dziwię! Brawo :) tylko moja mała rada - HIV to nie jedyne cholerstwo, które można złapać, proponuję jeszcze inne wenery, ale licz się z tym, że to może być koniec związku, wiesz męska duma, ego itd...

Gość gość
nie koniec zwiazku-jak dziewczyna sie martwi o swoje zycie?zdrowie? to powinien to zrobic z usmiechem na twarzy i z milosci do niej,a jak sie wkurzy to znaczy ze ma cos do ukrycia.