Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawictwo 24lata

Dlaczego nie mowicie dziekuje gdy jestescie w urzedzie, na poczcie?

Polecane posty

w sklepach rozumiem bo to klient wykłada kase i to sprzedawca powinien powiedziec 'dziekuje' po zakupie, ale w urzedzie to urzednik zalatwia sprawy za was i nie zrobicie tego za niego. Czemu jestescie ludzmi bez kultury?

Gość gość
Czemu jestescie ludzmi bez kultury? xxx bo jstesmy Polakami, a Polak nie wie co to kultura bo nie miał go kto jej nauczyc. Rodzice chamy, dziady chamy komunistyczne, 99% Polakow pochodzi z chłopstwa, inteligencje nam wybili albo sami ich wybilismy, kto mial nas uczyc kultury ?

bo jstesmy Polakami, a Polak nie wie co to kultura bo nie miał go kto jej nauczyc. Rodzice chamy, dziady chamy komunistyczne X Cała prawda

Gość gość
Nie wiem, ja wszedzie dziekuje, w sklepie rowniez. Kiedy kupuje bilet w autobusie, kiedy wysiadajac z autobusu i ktos sie usunie tak abym bym mogla swobodnie wyjsc. Tego wymaga kultura osobista.

Gość gość
Na co dzien uzywam takich slow jak prosze, dziekuje, przepraszam ale widze, ze niestety nie jest to popularny trend w naszym spoleczenstwie :P Najbardziej to mnie chyba rozsmiesza jak ktos siedzie w autobusie przy oknie a ja od strony przejscia i zamiast powiedziec przepraszam to sie zaczyna pchac na mnie i jest jeszcze zdziwiony, ze nie czytam w jego myslach i nie wiem, ze on na tym przystanku wysiada.

Gość gość
Dlaczego mamy dziękować ,skoro za pracę jest płaca i niech z****** urzędas ją wykona.