Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile musi zarabiac facet 35 letni, by mial szanse na ladna 25 latke?

Polecane posty

Gość gość

zalozmy, ze facet jest przecietny z wygladu i ma ok 15 kg nadwagi

Gość gość
będe mieć 25 lat w tym roku i jak dla mnie to wystarczyłoby, że zarabiałby coś w okolicach 2.000zł, ale nie związałabym się z przeciętnym i grubym, ponieważ sama jestem ponadprzeciętnie ładna, zgrabna, mam duze cycki, wcięcie w talii, płaski brzuszek i okrągłą pupcie. Mój facet ma przede wszystkim tak wyglądać, żebym się czuła przy nim bezpiecznie, żebym się go nie wstydziła i żeby dał dobre geny mojemu potomstwu - ma byc przystojny, wysoki i zadbany(czyli bez nadwagi).

Gość gość
poniżej 5 tys. nie zejdzie

Gość gość
Minimum 3 tys. Za 2 to można robić jak się nie ma rodziny na utrzymaniu. Do tego oszczędności na koncie.

Gość gość
sponsoring to tak 2-5 tys/m-ac kosztuje, w zaleznosci od twoich parametrow i dziewczyny

Gość gość
gość dziś Mam silnie wyrzeźbioną sylwetkę - zero brzuszka, zero tłuszczu, nie jakiś silnie napakowany, ale przy wzroście 188cm i wadze 80kg w bicepsie 40cm i wypycham na klatę 120kg. Może być? :)

Gość gość
35 :D zapomnij. Za 5 lat juz bedziesz za stary na dzieci.

Gość gość
my faceci mamy wyye... na wiek - mozemy zapladniac i w wieku 50 lat:)

Gość gość
tak, ale plemniki juz nie te:D kobiety tez rodza w wieku 50 lat, ale czy to dobrze?!

Gość gość
gość dziś true

Gość gość
Jedna pensja, idziesz gdzie trzeba i masz naraz kilka fajnych lasek.

Gość gość
dziś jeszcze twarz musi być przyjemna dla oka, żeby moje dzieciaczki były ładne. nie musi być jakiejś super rzeźby, ale fajnie by było, gdyby był silny. Ja mam 30cm w bicepsie, wiec.. 40cm to chyba troche mało. ;d

Gość gość
Nie jest mało - ludzie zwracają, że mam spore ręce... Nasze dzieciaczki będą ładne, bo mam ciemną karnację i twarz chyba nie najgorsza ;) sądząc po spojrzeniach dziewczyn Generalnie opinia przystojnego typa ;)

Gość gość
co najmniej 10 000 PLN- mam 26 lat i zarabiam 5000, wiec o tyle starszy facet musi dwa razy wiecej ode mnie

Gość gość
dla mnie przystojny to taki, który ma duże oczy, długie rzęsy, ładny prosty nos, fajne namiętne usta do całowania i ogólnie musi mi się po prostu podobać. ;) nie każdy 'przystojny' mi się spodoba, tak samo jak nie każda piękna kobieta przypadnie do gustu wszystkim facetom. jest coś takiego, co dzieli ludzi w tej kwestii. w każdym razie, jak cechy fizyczne są spełnione, to jak dla mnie wystarczają zarobki 2.000zł ;d

Gość gość
za 2 tys. to nie wyzyjesz w duzym miescie:D

Gość gość
ale ja mieszkam w małym miescie, wiec 2tys. spokojnie starczają ;)

Gość nie ma znaczenia ile zarabiasz
Ja mam 25 lat, jestem atrakcyjna i nie zainteresowalabym sie toba NEVER ! facet z nadwaga, grubas, to len ! Nie dalabym nigdy szansy leniowi, bo zwiazek, zycie z leniem to meka, katorga i udreka oraz strata czasu, zycia i mlodosci na nieodpowiednia osobe. Do tego nie pociagalbys mnie fizycznie, bo sadlo nie pociaga, czyli seksu by nie bylo, a jakby seksu nie bylo to nie zblizylibysmy sie do siebie i szukalabym pocieszenia i zaspokojenia u innego, wiec LOGICZNE, ze nie przetrwalaby taka relacja. Meczylabym sie z facetem, do ktorego czulabym wstret, drazlilby mnie swoim lewactwem, lenistwem i nicnierobstwem ze soba, taki czlowiek przewaznie jest rozszczeniowy. Zadna kasa nie uszczesliwilaby mnie za dluzsza mete, bo z czasem i tak doszlabym do wniosku, ze marnuje sobie zycie z jakas kupa miesa zamiast byc szczeliwa z przystojnym facetem. Kasa niestety nie zrekonpensuje braku uczuc i pozadania, przynajmniej nie dla mlodej osoby, kobiety, ktora moze jeszcze korzystac z zycia i zakochac sie.

Gość gość
A co powiesz na mnie? Przeczytaj moja wypowiedz z gość dziś aktualnie chwilowo (mam nadzieje) jestem sam :)