Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak połyku to brak szacunku

Polecane posty

Gość gość

zgadzacie się z tym?

Gość gość
Zmuszanie do polyku to brak szacunku, zgadzacie sie z tym?

Gość gość
tak, zgadzam się z gościem z 18:11

Gość gość
Sam sobie spróbuj swoich soczków a potem innym podawaj, :P

Gość gość
Mężczyzna winien poważnie przemyśleć swój związek jeśli kobieta nie chce połyku. Bo związek to wzajemna akceptacja.

Gość gość
A co wam tak zależy,żeby połykać? co to zmienia?

Gość gość
przecież jak robię minete to też połykam soczki śluzy z pochwy są cierpko kwaśne :P mniam mniam :) Więc dlaczego kobieta siębrzydzi, sama by chciał a ona już nie - egoistki :)

Gość gość
Nie brzydzę się tylko pytam co to zmienia ? dlaczego wam tak na tym zależy?

Gość brunet romantyk
Połknięcie obfitego wytrysku i odessanie penisa do sucha , to wyraz całkowitej i bezwarunkowej akceptacji ciała swojego mężczyzny przez kobietę. To tak jak by mówiła kocham Cię !! Tak odbieramy to my mężczyźni ! I koniec kropka !!!!!!

Gość gość
Ja uwazam, ze robienie loda to brak szacunku do polowki! ta czynnosc jest obrzydzajaca jak tak mozna robic? naogladaja sie p****li to potem wymagaja!

Gość gość facet
dokładnie tak jak napisał brunet, co do joty, tak myśla faceci oddanie kobiety to podstawa .

Gość gość
gość dziś Ja uwazam, ze robienie loda to brak szacunku do polowki! xxx zmień kółko różańcowe, bo to w którym teraz uczestniczysz sprowadza cie na manowce :)

Gość gość
W zyciu bym sobie nie dał zrobić loda lol

Gość gość
16:46 Dlaczego?

Gość gość
Chryste, sami sobie łykajcie sperma wywołuje u mnie odruch wymiotny jeśli mnie kocha, to ja mogę mu połknąć, ale zaraz potem zwymiotuję, więc niech on mnie szanuje i akceptuje i niech połknie moje wymioty :)

Gość gość
No jak facet się źle odżywia i pali to ponoć faktycznie smak ma obrzydliwy. Panowie jak chcecie,żeby kobiety połykały to nie palcie fajek :)

Gość gość
Zmuszanie do łykania to brak szacunku do kobiety :)

Gość gość
kurde, mój chłopak codziennie rano pije sok pomarańczowy, nie je cukru, żadnego chleba, mało mięsa, biega, chodzi na siłownię - a i tak fatalnie smakuje :) sorry, ludzie, ale pewne rzeczy wybijcie sobie z tych durnych mord :)

Gość gość
Chyba żaden na siłę nie zmusza mam nadzieję:O.Po prostu im miło jak kobieta zrobi to sama z siebie (wnioskując na podstawie ich wypowiedzi)

Gość gość
"dokładnie tak jak napisał brunet, co do joty, tak myśla faceci oddanie kobiety to podstawa" x nie, tak myślisz TY kretynie. i skończ w końcu wypowiadać się za innych facetów i zakładać te idiotyczne tematy. jak któraś nie będzie chciała połykać to i tak tego nie zrobi, więc na uj twoja głupia gadka.

Gość gość
zmuszanie faceta do robienia minety to brak szacunku!!! biedak musi śluzy połykać, a jak kobieta ma orgazm to i usta całe zalane wydzieliną bleeeeeeee....

Gość gość
Nie mówię tylko o fizycznym zmuszaniu, idąc tokiem rozumowania autora :)

Gość gość
minetę porównujesz do łykania? chyba całkiem ci na dekiel padło frustracie :D minetę można porównać do robienia loda tylko i wyłącznie nawet nie potrafisz być obiektywny w tym swoim fanatyzmie :D

Gość gość
minetę porównujesz do łykania? chyba całkiem ci na dekiel padło frustracie minetę można porównać do robienia loda tylko i wyłącznie xxx chyba jednak jesteś gejowym facetem :) albo twój facet co mu lache robisz ma wycieki z cewki, jeżeli porównujesz pochwę do penisa. :D wsadź sobie jęzor do piczy jak będziesz podniecona zobaczysz ile żelu tam płynie :P

Gość gość
i co z tego? z k****a przed wytryskiem też wypływa płyn śluz wypływa z pochwy idioto, nie z łechtaczki - a właśnie jej pieszczenie jest najprzyjemniejsze poza tym śluz kobiecy jest bezwonny i bezzapachowy w przeciwieństwie do spermy

Gość gość
piszę o sromie, nie o pochwie, młotku

Gość gość
bezwonny i bezzapachowy... hahahaha inteligencją nie grzeszysz, czy te dwa przymiotniki się różnią ? Poza tym, twój śluz to jak nawet to poprzez monitor czuję. Podobno własnego smrodu nikt nie czuje, więc skąd możesz wiedzieć czy śmierdzi, czy nie :D

Gość gość
wytrysk męski można porównywać jedynie do kobiecego wytrysku, ułomie. twoje "porównania" są z doopy, ale piertol sobie dalej.