Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecicie jakis fajny dramat na wieczor?

Polecane posty

Gość gość

Mam juz dosc thrillerow i horrorow. Teraz mam faze na dramaty, melodramaty i fajne filmy obyczajowe. Wczoraj obejrzalam pamietnik i bardzo mi sie podobal. Moze ktos cos poleci? Z gory dziekuje;.) Ps. Moze tez bycia fajna komedia, albo komedia romantyczna.

Gość gość
"Joe" z Nicolasem Cage.

Gość gość
oblicze milosci

Gość gość
może coś zupełnie innego od "amerykańskiej papki"- polecam 2 filmy z bliskiego wschodu, które ostatnio obejrzałam 1." Dziewczynka w trampach" 2. "Osama" z 2003 roku Polecam na hmmm poukładanie priorytetów..

Gość gość
dziewczynka w trampkach oczywiście;)

Gość gość
Niezłomny Polączenie

Gość gość
Dzieki, piszcie dalej;.)

Gość gość
nietykalni, księżna (nie zrażaj się że to kostiumowy - problematyka równie współczesna, film cudowny), wyznania gejszy, pianista, przesłuchanie - polski bardzo dobry, skazani na shawshank, kapitan philips, frozen (w necie chyba tylko z napisami ale warto), burleska, chłopiec w pasiastej piżamie, czarna księga, gwiazd naszych wina, wszystko za życie, PLAC ZBAWICIELA, duma i uprzedzenie (wspaniały melodramat kostiumowy), pachnidlo, tajemnica brokeback moutain, SYMETRIA, skazany na bluesa, jeniec, troja, cast away, braveheart, gladiator. Same perełki ;)

Gość gość
Juz sie ciesze ;.) Dzieki za ten filmy powyzej : uwielbiam taka tematyke!

Gość gość
Włącz wiadomości krajowe, to najmocniejszy dramat.

The Edge, bardzo fajny troche z pogranicza przygody i survivalu, troche o milosci i zdradzie. kochanek kobiety milionera planuje zabic go w gorach. lecac rozbija sie z nimi samolot i wspolnie musza przezyc nieznane....

Gość gość
Dzieki zbereznik;.) Sprawdzalam na filmwebie film ma super recenzje i co najwazniejsze - jeszcze go nie widzialam! Mam teraz filmowych propozycji na caly miesiac ;.) Postaram sie obejrzec wszystkie te ktorych nie widzialam. Teraz sobie szykuje jedzonko i do wyrka na seans filmowy;.) Jeszcze przydalaby sie tak do kolacji lampka wina, no ale co za duzo to niezdrowo;.) Pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie w ten ponury, zimny i deszczowy wieczor (przynajmniej u mnie) i jeszcze raz dzieki!;.) ;.) ;.)