Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci klamia mowiac ze nie kochaja kochanek

Polecane posty

Gość gość

Facet nie jest w stanie się spotykać z jedna i tą samą kobietą tylko dla seksu. Po kilku razach przestalby sie odzywac może nawet po jednym numerku. Taka prawda. U facetów zaspokojenie seksualne z kobieta do której nic nie czuje powoduje że nie ma ochoty na kolejny numerek

Gość gość
Haha prostytutke kochaja stali klienci? :D

Gość gość
Mozliwe że ja lubią.

Gość gość
Nawet kobiety nie sa zainteresowane podtrzymywaniem znajomosci z facetem z którym chciały się tylko przespac.

Gość gość
To co powiesz na to, ze mój sie spotyka ze mna już prawie rok i nadal mówi, ze chce się się angazować ,a od zony nie odejdzie? To dlaczego jej nie rzuci dla mnie?

Gość gość
Bo jej obiecal i już wziął ślub. Była pierwsza. Faceci to poligamisci mogą kochać nawet 5 bab na raz

Gość gość
Coś w tym jest tzn jak laska jest wg faceta tylko ciałem i niczym wiecej to spotkaja sie z nią na jedną noc, może kilka i szukaja nastepnej, a jak kobieta ma cos w sobie to trwa to dluzej, nie wiem czy tu chodzi o kochanie, ale musi go czyms urzec, bo sam seks sie szybko nudzi

Gość gość
hahaha! haha padnę nie wstanę. gość dziś dobre pytanie, cięta riposta i na tym powinnaś autorko dyskusję zakończyć. kretynka

Gość gość
Na 5 kobiet raczej czas by mu nie pozwolił, chyba ma mnie no i żonę :O od której twierdzi, że nie odejdzie. Była pierwsza, ale liczyłam, że ja dla mnie zostawi w koncu

Gość gość
Jasne, że faceci czasem zakochują się w prostytutce jeśli spotykają się z nią dłuższy czas to się zdarza

Gość gość
a moim zdaniem faceci - a przynajmniej znaczna ich część nie znają takiego uczucia jak prawdziwa miłość. Przywiązanie - owszem, zazdrość też ale bardziej o kobietę jako własność. Natomiast miłośc to raczej czują kobiety. Nie wszyscy faceci są tacy ale zdecydowana większość.

Gość gość
normalna kobieta nie zwiąże sie z facetem zanim sie nie rozwiedzie, sypiasz z cudzym mężem i liczysz że zostawi żone? zwykła ku/rwa

Gość gość
u mnie to trwało 5 lat i tak mnie zostawił, nie dla żony bynajmniej, która nadal jest jego zoną....faceci nie mają żadnych uczuć, żadnemu już nie zaufam