Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczyszczenie organizmu przed porodem

Polecane posty

Gość gość

Jak dlugo trwa to oczyszczenie organizmu? Ja pierwszego dnia trafilam do szpitala z duzym odwodnieniem zatrzymali mnie na noc goraczke mialam 37.7 z odwodnienia, co wypilam to wylecialo. 3 litry kroplowki nie zatrzymalo to oczyszczenia organizmu ale lepiej zaczelam sie czuc. Oczyszczenie zaczelo sie od 27 maja, badania wszystkie mi zrobili i wyszlo OK tylko kazali duzo pic. Nie moge jesc tego Co wczesniej czyli warzyw owocow chleba razowego. Wczoraj pomogly mi troche nie zdrowe frytki i mniej razy we wc mnie przeczyscilo do tego pilam goraca czekolade. Dzis myslalam ze juz bedzie OK wiec zaczelam sniadanie chlebem razowym ze szynka serkiem i pomidorkiem i bol brzucha oczyszczajacy znowu. Myslalam ze szlak mnie trafi. Od kiedy zdrowe jedzenie szkodzi?! Jestem w 41 tyg ciazy w pon bedzie juz 42. Dzis juz 3 dzien mnie czysci. Jelita takie dziwne odglosy wydaja jak jakis potwor. Wszedzie czytalam ze oczyszczenie organizmu jest dzien przed porodem lub w ten Sam dzien a moj organizm sobie zarty ze mnie robi. Czy mam zaczac jesc suche ziemniaki czy Co

Gość gość
U mnie chyba 3 tygodnie przed się zaczął organizm oczyszczać, może nie aż tak jak u Ciebie ale jednak. urodziłam w 42 tygodniu

Gość gość
To dobrze ze nie jestem wyjatkiem ze pare dni przed porodem oczyszcza sie organizm. Teraz czekam na porod oby na dniach byl. Teraz doszedl mi często mocz tzn czeste oddawanie moczu w malych ilosciach a czuje sie jakbym caly pecherz wypelniony miala

Gość gość
moze masz jelitowke albo jakiegos rodzaju zatrucie pokarmowe i wcale to z porodem nie ma nic wspolnego

Gość gość
Ja jestem w 39 tyg. i w sumie chodzę czasami do łazienki częściej niż zwykle, brzuch mnie pobolewa ale mam zaparcia a nie biegunkę do tego boję się "przeć" bo mam schizy że zacznę rodzić . Też tak macie/miałyście?