Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na portalach randkowych sami zboczency, gdzie indziej poznac faceta ?

Polecane posty

Gość gość84
"@znowu te beta przychlasty: tylko że faceci nie mają za grosz samokrytyki, w swoich oczach każdy z nich jest alfą. Pewnie myślą, że na ich widok kobietom same majtki spadają, wystarczy ze taką zaszczyci powłóczystym spojrzeniem znad wąsa" Ja tak wcale nie myślę, i dlatego odpuściłem już sobie szukanie kobiety. "Kupowanie" sobie kobiety - czy to materialnie czy trochę bardziej pośrednio to jednak cały czas kupowanie - a ja nie szukam towaru.

Gość gość
A czego w takim razie szanowny pan szuka?

Gość gość84
Kogoś, kogo nie trzeba "kupować".

Gość moniquue
A próbowałaś na portalach matrymonialnych? Niby też portal internetowy, ale moim zdaniem ich jakość jest zdecydowanie lepsza. No i faceci na nich też mają zupełnie inne zamiary. Nie płacą za abonament tylko po to, żeby wyrwać sobie dziewczynę na jedną noc, bo to mogą robić właśnie na portalach randkowych. A na matrymonialnych wiedzą, że dziewczyny mają tam konto właśnie po to, żeby nawiązać jakieś poważniejsze znajomości, dlatego też i oni inaczej do tego podchodzą. Mam doświadczenie z mydwoje, nie wiem jak jest na innych, ale z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że na takim portalu matrymonialnym może poznać kogoś naprawdę fajnego, a przede wszystkim normalnego. Jak kiedyś męczyłam się właśnie tak jak Ty, cały czas tylko jakieś wiadomości nawiązujące do seksu, do wyglądu itp., tak teraz są to merytoryczne rozmowy, o naszych wspólnych zainteresowaniach, o poważniejszych rzeczach, po prostu na portalu ludzie chcą się przynajmniej wstępnie poznać, a później spotkać i zobaczyć na spotkaniu, czy ma sens dalej kontynuować znajomość. Dlatego już dawno odeszłam od portali randkowych, a matrymonialne mogę Ci z czystym sumieniem polecić, przynajmniej ten, na którym ja jestem.

Gość gość
To nie porada, to sp/am.

Gość mar77 niepelnosprawny
Mineło trochę czasu i cisza.... mar77 niepelnosprawny 2015.06.03 Ciekawe czy jest tutaj kobieta, ktora popisalaby z niepelnosprawnym facetem ? Moze blizsza znajomosc po czasie ? Dam sobie reke uciac ze taka sie nie znajdzie .... Ale dla odwaznych Kobiet ktore zechca napisac pozostawiam emeil kodikodi23@o2.pl