Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie umie mnie zerznac

Polecane posty

Gość gość

Pomocy moj facet nie potrafi mnie normalnie porzadnie zerznac... ja mam 21 lat on 30 i mial sporo partnerek w lozku, jest przystojny wiec nie wiem o co chodzi. Jest moim drugim partnerem, jestesmy razem od kilku miesięcy. I czuje niedosyt.. chce zeby czasem mną zawladnal, pozmienial pozycje jakies 69, przycisnal czasem mocniej dodal trochę emocji. A on nic... nawet byl w szoku jak chciałam go pieścić oralnie. Nie wiem czy mam mu to powiedziec czy co... z drugiej strony nie chce wyjsc na dziwke... ja po prostu lubię urozmaicenia w seksie. Pomozcie... czy jest szansa ze to się zmieni?

Gość gość
"Pomożecie". Jak? Mamy Cię zer....ąć?

Gość gość
ja bym ci tak mocno ścisną piersi , że by ci oczy z orbit wyszły

Gość gość
Nie wiem mam z nim pogadac czy lepiej sie nie odzywac... nie chce tez urazic jego dumy

Gość gość
Proponuj, typu " a moze chcialbys..." zachecaj " co bys powiedzial gdybym..."

Gość gość 157
No cóż Autorko postu. Jak widać z opisu jesteś kobietą która potrzebuje dużo namiętnośc****eszczot seksu w którym coś się dzieje. Natomiast twojemu facetowi wystarczy sex klasyczny. Najlepiej porozmawiaj z nim. Powiedz mu co lubisz co sprawia ci przyjemność.Czego chciała byś spróbować. Moja partnerka też lubi trochę urozmaicenia w łóżku. Ja też lubię czasem pofantaziować z łóżku. Takie urozmaicenia czy harce wzmacniają związek. Pod warunkiem że oboje partnerzy to lubią.